Nem csiodálkozok. Én egyszer levettem az enyémet... Azt hittem az első kanyarban elesek... Amúgy ezért lett sztem sok motoron szériatartozék.
Szóval pénteken odajössz?
Fül nincs, de van hely akasztani
A sógorodnak teljesen igaza van: papírok elférnek a zsebben, bankkártya, telefon szintén
Ülés alá egy felső vagy esőcucc
Mi kell még a motorozáshoz?
na ezt mondom én is ZZR-el járogattam,azon voltak az ülésnél kihajt6ó kis fülek direkt ennek a hálónak.a tiéden nincs?
amúgy a sógorom szerint útra2dogot kell vinni:telefon és bankkártya...az meg elfér a zsebben is
Sok cuccot nem viszek, azt meg bepaszírozom az ülés alá
Egy kis kaja, pia
Ha meg több cucc, akkor eddig hátizsák a hátamon, de rohadt kényelmetlen volt.
Úgyhogy most hátizsák odahálóz az utas helyére, ha olyan van
miben viszed a cuccot az útra,hátizsákban?
én újabban azt használok vagy azt a gumis hálót.a tanktáska is nagyon célszerű,régen tetszett,de a jelenlegi motorra sajnos nem jó.
aztán ha még dobsz rá tanktáskát vagy dobozt vagy egyéb csomagot túrázáskor-akkor meg még nehezebb.azért egy hölgynek ez nem kevés.az igaz,hogy van jópár motoros csaj itt az ismerősök között is és pl.az egyik 900rr-el nyomja...
Szóval pénteken odajössz?
Nem rossz cucc mi?
na lépek.köszi az eszmecserét!és jó pihenést a túra után!
A sógorodnak teljesen igaza van: papírok elférnek a zsebben, bankkártya, telefon szintén
Ülés alá egy felső vagy esőcucc
Mi kell még a motorozáshoz?
amúgy a sógorom szerint útra2dogot kell vinni:telefon és bankkártya...az meg elfér a zsebben is
Egy kis kaja, pia
Ha meg több cucc, akkor eddig hátizsák a hátamon, de rohadt kényelmetlen volt.
Úgyhogy most hátizsák odahálóz az utas helyére, ha olyan van
én újabban azt használok vagy azt a gumis hálót.a tanktáska is nagyon célszerű,régen tetszett,de a jelenlegi motorra sajnos nem jó.
Nem viszek sok cuccot, így is dög nehéz ha tele a tank
De azért meg szoktam oldani
bizony száz...egynéhány kilót nem könnyű terelgetni az úton.
felér egy jó kis testedzéssel...
én csak a Mártába gurultam ki,ami ottani kanyargással együtt is alig száz km összesen.
Bakonyfenetudja mi nevű települések - Pápa - valami C betűs - Sümeg - Tihany - Alsóörs - Cseszenk oszt haza
(de sokat kérdezek,pedig nem vagyok rendőr )
én is megcélzom a Mátrát!
jó éjt!
A rosseb megesz olyankor