Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem volt... de már túlvagyok rajta szerencsére... a családomnak, a környezetemnek rosszabb volt.....aggódtak értem nagyon...
nem lehetett kellemes...
az adatlapomon vannak képek mellékelve.... meg a sztori is rajta van naggyából....
micsoda?
Az jó... Én még legalább 2,5 évig.... Igaz most csúsztam ezt a félévet, volt egy kis halálközeli élményem ...
Tanulok...
Még 1 évig!
Le. Amúgy te mit csinálsz, ha nem vagyok túl indiszkrét Tanulsz? Dolgozol?
ahogy gondolod...
engem a férfiak...
Zsoltee hogy lelépett...
Sőt, mentem már H-D-val, na az is "izgatott"
Rossz az, aki rosszra gondol.... Amúgy a motorok izgatnak
ha a kígyók izgatnak az gáz...
Nagyon vízhez voltak kötve... Amúgy lehet jövőre is leszenk, nagyobb eső után hemzsegnek az erdőkben.... De már egy ideje a kígyók izgatnak.... amúgy fosok tőlük, de az elején a teknőstől is fostam, meg a motortól is...
édik...
kis aszaltszilvák....
Na yo, mentem kb., 3 fele, vagy kicsit előbb otthonvagyok!Bye!
ne röhögj olyan kis édik voltak, meg nekik legalább volt lábuk
Nakedgirl, szoktál járni a Hring felé?
A teknős meg csak van, igénytelen, hetente egyszer megfuttatom, nyáron kiviszem a fűbe, de ennyi...Az a baj, hogy vad és buta... Szegényke mégiscsak hüllő.... meg tetőtéri szobám van, egész nap 25 fok minimum, úgyhogy pörög ezerrel..... főleg esténként.... olyan, mintha Freedy Kruger kaparna az ablakon....
Nekem szalamandráim voltak, de qrva büdösek voltak, így kint atrtottam őket, elmentem egy hétre nyaralni, amire hazaértem, jó képessűgő aszaltszilvának néztek ki szegények.. Pedig szerettem őket... Csak úgy zabálták agilisztákat, meg kisebb rovarokat...
ez semmi ahhoz képest, hogy az enyémek öngyilkosak lettek..
Nekem a gőtéim tiszta élénkek!Ritkán jönnek ki a vízből!Egésznap mászkálnak!Régebben megőrítettek az éjjeli ciriperésükkel! De már meg sem akarnka szökni meg kuss van éjjel! Egyszer a 3-ból az 1-k megszökött, és afürdőig jutott, azt az ajtónál kiszáradt és kampec! De a barátoméknál volt olyan h 0,5 évig kint élt a kertbe a medencénél!
Nekem volt h 2 hétig nem voltam otthon:
Infralámpa be, etetni, tiszta víz, és mikor hazamentem 1 szót sem szóltak!
Akkor nem lehetnek valami virgoncak... akkor gondolom van nekik lámpájuk meg minden cuccuk a terráriumban... akkor nem is kell velük foglalkozni? Mert az a baj, hogy hogy csak 7végén vagyok otthon, (7 közbe egyetem) és nem akarok hullaszagra hazaérni....
van amelyik szagról megjegyez, ennyi.
ennél erősebb gondolkodásuk nincsen!
Nem nálad! Nálam, ha nekem lenne egy..!Azért kérdezem...