Nagyon vízhez voltak kötve... Amúgy lehet jövőre is leszenk, nagyobb eső után hemzsegnek az erdőkben.... De már egy ideje a kígyók izgatnak.... amúgy fosok tőlük, de az elején a teknőstől is fostam, meg a motortól is...
A teknős meg csak van, igénytelen, hetente egyszer megfuttatom, nyáron kiviszem a fűbe, de ennyi...Az a baj, hogy vad és buta... Szegényke mégiscsak hüllő.... meg tetőtéri szobám van, egész nap 25 fok minimum, úgyhogy pörög ezerrel..... főleg esténként.... olyan, mintha Freedy Kruger kaparna az ablakon....
Nekem szalamandráim voltak, de qrva büdösek voltak, így kint atrtottam őket, elmentem egy hétre nyaralni, amire hazaértem, jó képessűgő aszaltszilvának néztek ki szegények.. Pedig szerettem őket... Csak úgy zabálták agilisztákat, meg kisebb rovarokat...
Nekem a gőtéim tiszta élénkek!Ritkán jönnek ki a vízből!Egésznap mászkálnak!Régebben megőrítettek az éjjeli ciriperésükkel! De már meg sem akarnka szökni meg kuss van éjjel! Egyszer a 3-ból az 1-k megszökött, és afürdőig jutott, azt az ajtónál kiszáradt és kampec! De a barátoméknál volt olyan h 0,5 évig kint élt a kertbe a medencénél!
Akkor nem lehetnek valami virgoncak... akkor gondolom van nekik lámpájuk meg minden cuccuk a terráriumban... akkor nem is kell velük foglalkozni? Mert az a baj, hogy hogy csak 7végén vagyok otthon, (7 közbe egyetem) és nem akarok hullaszagra hazaérni....
Még 1 évig!
engem a férfiak...
Zsoltee hogy lelépett...
kis aszaltszilvák....
Infralámpa be, etetni, tiszta víz, és mikor hazamentem 1 szót sem szóltak!
ennél erősebb gondolkodásuk nincsen!