Sziasztok!
Ez a motor pont jó lesz. De nem merem elfogadni,mert túl nagy lenne az értékkülönbség a motor és nővérem között! Nincs annyi pénzem, hogy ezt megengedhessem magamnak
gyerekkori tanuló romettem még meg van, igaz a váza el van csavarodva, a kerekeibe nem 8 as hanem 24 es van . a blokja beált, a kuplungja le van fixálva( kőkemény versenygép). simson sport rezo van rajta, és a fékek nem mükönek.
ezt esetleg fel tom ajánlani. vagy
a simot amit haverommal épitettünk, mz150 es blokk van bene, a tank alatt golf generátor ékszijhajtssal
csak 2006-os van csak bent annak meg szériahibás a sebesség rögzitő csapágya, és ha széthulik és nem veszed észre nagy galibát tud csinálni. pont pénteken csináltam egy ilyen hibásat, a komplett váltosor, a primer fogaskerekek, vizpumpa stb, mind szar.
Ez a motor pont jó lesz. De nem merem elfogadni,mert túl nagy lenne az értékkülönbség a motor és nővérem között! Nincs annyi pénzem, hogy ezt megengedhessem magamnak
ezt esetleg fel tom ajánlani. vagy
a simot amit haverommal épitettünk, mz150 es blokk van bene, a tank alatt golf generátor ékszijhajtssal
900.000-10% ra van kiirva a 525 sx szerintem egy kicsit még tudok alkudni neked
de három oszttársam a hangvilla(yamaha)szervizben melozik.
de tök ari.