Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

senki?
lattatok tegnap a good bikeot?
Tudod hogy ki vagyok?Sejtem hogy csak hülyeségből adod el a nővéred.
Ez csak hülyeség. Hülyülünk
Szia Timi vagyok.Miket írsz te a nővéredről?MHG
Sziasztok!
Ez a motor pont jó lesz. De nem merem elfogadni,mert túl nagy lenne az értékkülönbség a motor és nővérem között! Nincs annyi pénzem, hogy ezt megengedhessem magamnak
Gyöngyszem!Akkor ezek szerint a GSR600 már nem mis érdekel? mi van az ajánlattal?
gyerekkori tanuló romettem még meg van, igaz a váza el van csavarodva, a kerekeibe nem 8 as hanem 24 es van . a blokja beált, a kuplungja le van fixálva( kőkemény versenygép). simson sport rezo van rajta, és a fékek nem mükönek.
ezt esetleg fel tom ajánlani. vagy
a simot amit haverommal épitettünk, mz150 es blokk van bene, a tank alatt golf generátor ékszijhajtssal
egyeztessük a számokat :) kerület, terület, köbcenti...
Ja, a Simson meg jöhet Csak csináld meg
Na, jól van. Nem erről volt szó!! Nővéremet akarom eladni, és nála nagyobb állat nem kell! Szóval nekem jár a motor!!!
Najóóó tudok adni egy simson star-t... 4 sebis csak szétvan esve a váltója és nincs hozzá benzincsap... deee elég jóóóó állapotban van
cseréljük már le a six dayses rxemet 1 six dayses excre... (milyen állat kell még?csak legyen meg az exc )
Na, jól van. Fa**a gyerekek vagytok! Motort meg nem kapok Amúgy motornak számít a babetta is
hát szóval izé.
900.000-10% ra van kiirva a 525 sx szerintem egy kicsit még tudok alkudni neked
Na, jól van. Akkor milyen mocit kapok a nővéremért?
rakom a képet
KTM be nincs bukogomba, csak a duke hoz lehet rendelni.
de három oszttársam a hangvilla(yamaha)szervizben melozik.
najóó rádumáltál legyen akkor exc
uhh egy igazi szönyegcirkáló
de tök ari.
kishapsi!ha rakok föl a kutyámról egy képet az megér neked egy pár bukógombát?
csak 2006-os van csak bent annak meg szériahibás a sebesség rögzitő csapágya, és ha széthulik és nem veszed észre nagy galibát tud csinálni. pont pénteken csináltam egy ilyen hibásat, a komplett váltosor, a primer fogaskerekek, vizpumpa stb, mind szar.
itt a malacom..... imáádom a picit