Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy mint a pfizer 🤷🏼‍♂️ De semmi baj, áprilisra lesz oltás az omikronra is, amikor már nem is lesz omikron…
Én most azt a kérdést tenném fel, mi köze van a 3oldalas esszédnek ahhoz hogy te reklámozod az oltás milyen jó, közben meg csak és kizárólag azért oltattad be magad, hogy mehess Horvátokhoz, illetve hogy most az osztrákokhoz… na meg ahhoz pláne mi köze van, hogy engem akarsz lejáratni? Megint próbálsz kihozni belőle valami kamuz ? 🤷🏼‍♂️
A matek sem az erősséged..... 😂
és a maradék 16? Minek rizikozól?
...volt a kínai vírusverzió ellen. Most kb. 0%, mint az AstraZeneca. 😆
szerintem a mustármag bőven elég én csak azt szedtem(kezeit széttáró)
Miert ne?
Szputnyik,74% 😂
gyakorlatilag most van ez.(kezeit széttáró) Azért megvárjuk, hogy az alkotmánybíróság bedönti náluk a kormányt 😆
Ne menj sehova,maradj otthon.Nem kell oltatnod magad,se pcr.
Döntés a tied.
Leszarom honnan veszed.
linkeld már be hol kötelező az egyes munkákon kívül teljes populációban.
Még baszki te sem vagy beoltva,egyszersem,pedig neked kötelező lenne.És te vizionálsz 4.5-et meg évente?
Mutass már legalább valamit.
Jajj Levi Levi..............már mért lenne baromság.
Először összegzem,rövid tőmondatokban,hátha segghülyeként csak felfogod.(kétlem)
Vuhanban valami balfasz valahogy kiszabadított egy vírust.Most hogy szándékos vagy nem az kiafaszt érdekel.
Ez a vírus kb influ család,sars,mers vonala.Az influt már megszokta az öntudatos szabad nép,azt leszrja,ehhez meg nem volt semmi természetes védelem.
Mivel szegény világunk utazni szeret és lehet is neki,felesleges lezárásokkal nem lehet kibekkelni.
Az is igaz hogy random valaki tüsszögéssel megússza.Random valaki meg kap mellé egy tüdőgyuszit és a 2.ra se tud utána felkullogni,és ő lesz szerencsés.Látható volt az olasz videókon a hulló emberiség.
Na jó az öntudatos vaserősségű népek rögtön mondták hogy leszarom ki hal bele engem ne korlátozzanak,simán túlélem.
Lett is ellenpélda rengeteg,de az ember úgy van összerakva hogyha nem a saját csaladtagja haldoklik a lélegeztetőn akkor kurvára nem érdekli ő menni akar mindenhova.
Nade majd kifejlesztik a vakcinákat és minden jó lesz hurrá.
Lett a faszt.
A vakcinának az az értelme hogy mindenkit beoltva felkészíti az immunrendszert úgy is hogy nem kell annak a pár milliónak se beledögleni hogy mindenkinek olyan legyen a dolog mint az influ.
Mert hát van az én testem az enyém,inkább a vírus,mert a vakcina méreg,túl gyorsan lett kifejlesztvemvárjuk meg míg a népesség elöregkszik és abba hal bele,akkor majd jó lesz csak ne nekem,mert hát a 0,000002%-nak lesz mellékhatása,igaz ezek a mellékhatások a vírusferzőzéstől is kialakulnak csak kurvára nem ilyen kis százalékban az nem érdekes mert aki ezzel jön elő az lefizetett,alkoholista,idióta,nem ért semmihez mert ezt a vírust 2000 mg c vitaminnal kakukkfűvel és mustármaggal simán túlélné mindenki csak a háttérhatalomnak pénz kell,mert nagy üzlet.
Szóval ott állunk hogy minden 10 oltatlanra jut 0,5 oltott aki vagy régen kapott vakcinát vagy a vírust elkapta és ráoltották és bekerült korháza,azt véres kardként lehet mutogatni,aki meg oltatlanként került be és nem megy fel a 2. ra kéthónappal a kórház után sem az bagatel gyenge volt amúgyis az immunrendszere.
Minden kormány alljas szemét hozzánemértő mert az oltást ajánlják.
Itthon már a 4.5.6. a kötelező mert dikttúra van ez a vízió.
holott nem,de ez sose zavart senkit.
Erre még jön ez a hülye oltástalibán bogyó félóánként benyögi hogy oltakozzá. 😂
Valami elfelejtesz, itt most történetesen a külföldre utazásról van szó, nem arról hogy mi kötelező és mi ajánlott. Nem tudom pontosan, hogy is van meghatározva, x hónapnál nem lehet régebbi az oltás, ugye? Nem nehéz kimatekozni hogy akkor évente kell legalább egy ha mondjuk csak nyaranta akarsz menni, szóval jövő nyárra böketni fogod a negyediket jelen állás szerint. Nem, még mindig nem a youtuberól tájékozódom.
de miért várnál addig? Most is ingyen adják és májusba is ugyanazt adják mint most szerintem indulj(óranézegetős)
Nem sokaltam az árát, kidobott pénz lett volna az ára. Nem ugyanaz. Az összedobott tesztre meg nem kellett várni, akkor jött amikor kellett, és jól működött.
azért az osztrákoknak mekkora pofáraesés lesz hogy amikor pár csövesen kívül mindenki oltott és a helyzetük semmivel sem lesz jobb
még mindig sokkal jobb, mintha az oltópont(kuncogós)
Jajj Zoli Zoli… azzal hogy baromságokat beszélsz csak magadat égeted 🤷🏼‍♂️
Már megint tévedsz,én azzal fikázlak hogy segghülye vagy. 😂
Mondjuk ez igaz.
Mesélj még kérlek. Csak úgy várjuk csodás baromságaidat 🥺🥺

Tehát még mindig az oltásokkal próbálsz engem negatívan feltűntetni? Ezzel próbálnád álcázni hogy rájöttél, fikázol mindenkit miközben egy darab szar vagy ? 🤷🏼‍♂️
MÁjus 1 nem kötelező,ajánlott.Van élet nélküle is.
Ősz?
Miről beszélsz baze? 😂
Mer egy két "youtuber" azt mondja.
Nelégy már vicckategória.
Majd ha benne lesz a magyar közlönyben hogy kötelező.
Addig scifi.
Sokalltad az árát a tesztnek tavaly tavasszal?
Igen.
Megvrtad míg csoportosan összehoztatok egy ki tudja milyen tesztet 1500-ért?
Igen.
No?
Ez csak a te fejedbe létezik így.
Május 1 harmadik, ősz negyedik, évi kettő,meg lesz az.
Neked baze elég szégyen hogy te vagy.
Fogyott el az érv a faszt csak te olyan segghülye vagy hogy minden érvet azzal söpörsz le HAZUDIK.Így simán,nincs gondolat,nincsen semmi.Csak levike üres tekintete. 😂
Nadeszoval.
Horvát kilőve,simán túl leszel a 360 napon,jó hát azokat utálod is mert bunkók veled,mondjuk nem értem,hisz kedves ember vagy,szerintem érzik rólad hogy nem,szerbia ok,de az inkább csak átutazó,osztrák ilőve,mert mégbunkóbbak és oltásnácik.
Vagy pcr-ezel jó eséllyel határon vagy marad az orfű maraton?