Bebizonyítják minden nap, hogy fogalmuk sincs mit csinálnak.
Kollégám felesége pozitív lett tegnap, felhívta a dokinkat, azt mondta neki, hogy ha nincsenek tünetei, jöjjön dolgozni, mert így is kevesen vagyunk.
(Mi lesz febr. 15-től???)
És jött.
Ennyit az operatív törzsről!!!
Szerintem se.Csak úgy agyaltam rajta.a gyerek óvónője kovidos lett,így a gyerekek karanténba kerültek mint kontakt személyek,az egész csoport.Elkezdtem olvasgatni,azt írják hogy az mentesülhet a megfigyelés alól aki érvényes kártyával rendelkezik(oltott vagy átesett).Na most hiába esett át a betegségen semmiféle kártyát nem kap.Egy baromság.A másik érdekesség,az óvónő pénteken lett pozitív,tegnap hívtak minket hogy mi a helyzet és hogy karantén van a gyereknek,ma jött az email hogy a 7napos karantén ami jan 21től-25ig tart ezennel lejárt.Sehogy nem jön ki a matek.
sült nyulat megeszem, nem a kedvenc, de a tyúkpörkölttől jobb
régen nekünk rengeteg nyúl volt, lehet akkor sokalltam be vele, heti szinten ettük a nyulakat
egyedül a vadas(mártás) ami még mindig tetszik, de azt is csak úgy ahogy anyám csinálja, ettem mát máshol is de azok nem jöttek be
Máskor hiteltelennek titulálod.
Bogyót meg tiltod tőle, mert kiégeti az agyát.
Állj már a sarkadra! 😂
https://index.hu/kulfold/2022/...
Kollégám felesége pozitív lett tegnap, felhívta a dokinkat, azt mondta neki, hogy ha nincsenek tünetei, jöjjön dolgozni, mert így is kevesen vagyunk.
(Mi lesz febr. 15-től???)
És jött.
Ennyit az operatív törzsről!!!
a csirkemáj sokkal jobb ízű nekem
régen nekünk rengeteg nyúl volt, lehet akkor sokalltam be vele, heti szinten ettük a nyulakat
egyedül a vadas(mártás) ami még mindig tetszik, de azt is csak úgy ahogy anyám csinálja, ettem mát máshol is de azok nem jöttek be
És kénytelen lenne máshonnan infót gyűjteni. 😂
Más forrásokból informálódunk.
Ti meg nyugodtan főzzetek belőle levest, annak le az értelme! 😀