A lényeg az volt, hogy kibaszottul elfáradtam.Elég birkózós volt a dög.Éjjel nem is bírtam aludni,de biztos vicces lehet olyannak akinek halvány lila fingja sincs milyen meló lehet.Amikor jön a szöveg az ügyféltől,hogy ez nem is olyan nehéz,akkor mondom neki ,hogy miért nem csinálod meg magadnak.A gyökereket már leépítettem,fel sem veszem a telefont az ilyennek.Reggel a kávéspoharat nem bírtam,be kellett járatni a kezemet.A kórmányösszekötők úgy be voltak rohadva,hogy a 2"-os fogó az egyik kezemmel, a másik kezem csillag villás 24-es kulcson.Melegítve is csak ropogva lehetett az anyát odébb tekerni.Előtte meg a matek a lengőkarokkal! Biztosan egyszerű lehet,mert csak,csak eszköz kell hozzá. 👏
Felőlem. Még ha azt mondtad volna hogy adagoló javítás vagy egy automataváltó javítás, akkor azt mondom hogy ez igen..... Mifelénk az ilyen futómű javításokat az csinálja és vállalja aki lényegébe a tényleges autószereléshez nem ért, mondjuk ebből is jól megélnek. Szóval ne szállj el magadtól.
Én csak a két kezemben hiszek,soha nem kaptam semmit.Amit elértem csak szakmai tudásomnak és a két kezemnek köszönhetem.Napi 12-13 órákat dogozom.8 óra a bázison ,utána itthon.A kezem. 😐️
Ám legyen! 😂
A megnyilvánulásaidból, a keresetedből, amivel próbálsz többnek tűnni, te egy művelt, értelmes embernek tűnsz.
Én meg maradok egy csóró, bunkó 😂
Istenem mi lett volna. 😂 😂
De ezzel mit szerettél volna sugallni? 😂
Na jó éjt!
Kihoztam????
Ne menj bele jobban!!!!
Örülök, hogy te ennyire művelt és jól kereső úriember vagy.
Legyen elég ennyi!
Még futóműbeállitó műszered is van.
Mondjuk amilyen óradíjat számolsz, hamar összejön az ára 😂 😂 😂
A megnyilvánulásaidból, a keresetedből, amivel próbálsz többnek tűnni, te egy művelt, értelmes embernek tűnsz.
Én meg maradok egy csóró, bunkó 😂
Ez ám a szerénység. 👌
Nagyotmondó faszságokról beszélsz? 👋 😂
Gyógyszerre iszol?
Attól ne legyél ideges!!! 😂