Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válságban lehet jót kaszálni a tőzsdéken. Nem kell ehhez milliárdosnak lenni.
Mit gondolsz, nekem miből lesz a Tesla? Covid nélkül esélyem sem lett volna, pedig még csak nem is EÜs papírokkal kereskedtem, csak villanyautós részvényekkel.
Viszont veszteni valóm sincs. 😆
Én szerencsére személyszerint nem ismerek olyat aki a covid szegényebbé tett. Kettőt ismerek az egyik egy rossz döntése miatt nem tudott előrébb lépni és egy másik aki egy érthetetlen döntést tett és az itthoni jólfizető munkáját hátrahagyva elment pincérnek svájcba. Ő nem tudott dolgozni.
Más mindenki egy pár hetes szünet után gőzerővel dolgozott és pénzt keresett. Nekem is egyik lábam alól kihúzta a talajt 2020 de 2021 meg kifarasztott. A másik lábammal orrvérzésig tudtam dolgozni 🤷🏼‍♂️
Neked üldözésimániád van. Hidd el, akkor sem fog adni neked belőle senki ha a fejed tetejére állsz se 😁
Már csak.azért se mert nem jár meg nem is jut 🙂
Illetve vándorolt egyik zsebből a másikba.
Nem csak a 10leggazdagabb. A vírus alatt elképesztően sok pénz szabadult el.
Szerintem Magyarországon is ez történhetett a tíz leggazdagabb magyarral... ...legfeljebb más okból kifolyólag
gondolom ez is csak véletlen: https://index.hu/kulfold/2022/...
direkt index cikket kerestem mert azt szeretik itt olvasni
konteo ide vagy oda a vírus alatt hihetetlen mennyiségű pénzt akasztottak a gazdagok
Az nagy szemétség lenne részedről. 😆
Az a baj, hogy számtalan "vad konteo" már valósággá vált!
Nem kell hülye oldalakat olvasni, csak szétnézni a világban!
Nem jó, jobb ha beadatsz hármat előtte 😄
Na most akkor mi is van? Ha túlélem vakcina nélkül az jó vagy nem jó? Teljesen összezavarsz…
Most.......
Nem látom, hogy sárba taposná bárki is inkább sajnálják legalábbis amiket én olvasok.
Pedig megtehetnéd akár csak linkelve, hogy mit is kéne mondanod? ......tényleg alusipkát gyártasz?.....nagy hasznod nem maradhat belőle mert a nagyját el is használhatod. 😬 ........nekem fogalmam sincs az igazságról hisz keveset osztanak meg velünk, de azért a vad konteókra nem alapoznék túl sokat.
Az már nem számít.......most porban húzgálták..........gondold el hogy idejutottunk, mit várjunk hétköznapi emberek mikor a kimelekedőket is sárbatapossák most.
Olyan Isten nincs(ujjával nemet s fuck-ot mutató)!!
Menjél oltakozni! 😂
Annyi mindent szeretnék mondani, de a TV-vel nem vehetem fel a versenyt! 😭
Úgy legyen!
(A spanyolnátha / influenza is véget ért magától két és fél év alatt. Aki túlélte, az védettséget szerzett - de mivel akkor nem volt vakcina, így tízszer-hússzor annyian haltak bele, mint most ebbe a szarba).
Most mondták hogy az omikronnal tavasszal véget érhet a járvány.
Nem kapja meg. Ez a qrva járvány másik nagy baja.
Ha valaki átesik a víruson és felgyógyult annak még utána is pozitív/pozitív lehet a tesztje egy darabig.
A fertőzést félretéve, szívemből sajnálom az embert.
Egy igazán őszinte, egyenes, kiváló sportoló volt.