Mint ahogy te nagyotmondó,hülyeségeid.Közel sem irkálok faszságokat valaki tevékenységéről,amikor nem is ismerem.A fikáhgatós,biztos hülyegyerek vagy stílust mások sem komálják.Többet kerestem a 4 óra alatt,mint te két szolgálat alatt.Mert biztos galamb hozza a híreket. 👋
Tűzoltó vagyok nem mekk-mester 😂
Mi lenne ha én néznélek meg egy balesetnél mit tudsz, kezedben a feszítő vágóval???
Én nem állítanálak ilyen feladat elé.
Így nem életszerű a kiváncsiságod 😂
Van aki az elsőért se.......ismerős 35 év urán hagja,ott a MOL-t. Másik baráti hölgy tanár, ő is,ott fogja hagyni a,pályát. Egyik se fiatal. De legalább 15-20 ilyet fel tudnék sorolni csak ismerősöket.
Ez a magyarul a bosszu neveben,a netflixen my name címu.
Fogyaszthatobb mint az amcsi szemet,ahol egy vagon logikatlan kissebbseg tolakszi.
Itt mg van ver,meg 40 kilos csajszi viperaval veri felholtra a maffiasokat. 😂
A horvátoknak elég egy hitelt érdemlő pozitív teszt. Azt nem nagy feladat produkálni manapság. A fele ismerősi köröm “karanténban” van. De ha nagyon akarom, teljesen hiteles gyorstesztet is is tudok pozitívat csináltatni 😃
Horvátnak ez oké.
Máshova meg lehet menni negatív pcr-rel.
Sok helyre meg kell a pozitiv pcr. Nos nekem van egy pozitiv, 2perc alatt írom át rajta a dátumot 🤷🏼♂️ Viktorunk kártyát nem ad, tehát qr kód nincs.
Jok, a fene vinne el oket. Az ujabb kinai nacionalista kungfu legendafilmek is tok fogyaszthatok, mint a Fearless vagy az Ip man sorozat. A Tombolo okol Jet Li-s feldolgozasa, a Legend of the Fist is kimondottan fasza, zenere, fenykepezesre, akciora egyarant.
Ket het,tiktakk.
Amugy felkel a nap es le is megy 15.-e utan.Semmi nem valtozik,nem lesz kotelezo es a bótban ugyanugy vehetek kovaszos bagettet mint most. 😂
Mi lenne ha én néznélek meg egy balesetnél mit tudsz, kezedben a feszítő vágóval???
Én nem állítanálak ilyen feladat elé.
Így nem életszerű a kiváncsiságod 😂
Blödit kiveri a viz. 😂
Miben fáradtál el ennyi idő alatt?
Emelgetted az autót?
Akkor szomjas vagy, vagy éhes?
Döntsd már el!
Fogyaszthatobb mint az amcsi szemet,ahol egy vagon logikatlan kissebbseg tolakszi.
Itt mg van ver,meg 40 kilos csajszi viperaval veri felholtra a maffiasokat. 😂
Horvátnak ez oké.
Máshova meg lehet menni negatív pcr-rel.
Sok helyre meg kell a pozitiv pcr. Nos nekem van egy pozitiv, 2perc alatt írom át rajta a dátumot 🤷🏼♂️ Viktorunk kártyát nem ad, tehát qr kód nincs.
Mert az őröknek kötelező.
Ezzel mi lesz szerintetek?
Ja,es mind onkent beoltatta magat,a foni biztos. 😂
Amugy felkel a nap es le is megy 15.-e utan.Semmi nem valtozik,nem lesz kotelezo es a bótban ugyanugy vehetek kovaszos bagettet mint most. 😂
Egyébként másnak miért tették kötelezővé???
Maguknak ugyan miért nem,???