Sziasztok!
2006-os Raptor 650-es hez hol tudok levegőszűrőt szerezni?
A Hiflo HFA3609 csak 2005-ig volt jó hozzá.
Az enyémbe ilyen van.
Valaki tud segíteni?
Dobból tényleg célszerű a gyárit elrakni vizsgára és nem szétberhelni...
Itt vannak az enyémek! ;) elképzelhetetlenül durván szólnak... Én is a legyártott magyar cuccokat preferálom! Mastek, Raptor, NA, Bódis, stb... Én hál' istennek a láncvédőt alatt futó gumi részt, még gyáriban b tudtam annó szerezni... Viszont kíváncsi lennék ez a oem rendelős dolog működik? Valaki! Tapasztalatok?
dehogy, azt hittem, van valami szűkítő, vagy izé benne :)
bár tetszik a ropogós géppuska hangja így is - tegnap egy hayabusával voltak itt barátomék, velük gurultunk, most utassal, de senki nem volt kíváncsi, csak a raptor-ra....fincsi a sas!
A helyedben én nem rombolnám szét, inkább keresnék valami lehetőséget a neten. Ha másért nem, akkor a műszaki vizsga idején jól jön az érintetlen gyári dob. Mellesleg eladáskor sem kell magyarázkodni, hogy "mindent megkapott a gép csak a kipufogót fúrtam szét.....".
Tényleg, Budapest környékén tud valamelyikőtök olyan céget vagy mesterembert aki szépen le tudna gyártani egy-egy egyedi kipufogó összekötő csövet? Van egy remek, papíros, használt Marin dobpárom csak a hozzá kapott összekötők nem ehhez a típushoz valóak. Ötlet valakinek?
Szerintem jól nézd meg. Mint korábban mondtam ez a pécsi társaság számomra nem a legszimpatikusabb csapat.Valószínűleg Olaszországból behozott példány úgyhogy sokan nem ismerhetik, de ettől még jó is lehet.. A kipufogót ha jól látom már kikormolták.:-)
Ez aztán a segítség részemről...
és ezek 55?
nekem is kell .....