Nem ismerem a cocist sajnos.
Nem tudom, de elvileg a 125ös mito henger is rá megy, szóval gondolom jó, annyi ha nincs hozzá dugó, akkor azt kell belevalót venni.
mito fötengely? ok lehet bele megy de milyen dugót hengert veszel rá? mert szerintem a gyári nem lesz jó.vagy tévedek
az enyémben is benne vannak a müanyagok. van 1 coccisból megmaradt hengerem, fötengelyem. fötengely nagyobb, vastagabb a hajtókar, lökethossz is nagyobb szerintem. henger bordázott fajta. kb 2 milivel kisebb dugó kell bele mint ami most van az enyémben. lehet ezekböl valami "tuningot" csinálni? mert nagyobb hengert a földön se találok hozzá.
faragni? api nem kell azt faragni, van ott hely
Kis átalakítások kellenek, de nem vészes
Hét végén csinálok képeket úgy is bontanom kell, mert megjött a kipufogóm
125ös mito evo2 blokk van benne 160as polini tuningszettel
De pszt
Am ha találsz 80as hengert ami jó rá, írd meg légy szíves, akkor össze rakok egyet barátnömnek mert szegény itt szenved egy szar robogóval
Ha 90 ezer ért ide adod megveszem most ballagás után ? ha persze a szállítást meg tudod oldani ja és írjál le mindent vég sebesség km/h óra jó-e vissza jelző lámpák fordulatszám mérő jó e ha neked ebben az árban jó írj ! Köszi
Nincs valakinek esetleg eladó super city "első" idomja? Állapot nem számít. El akarom szabni az elejét mint a RAJok. Csak úgy gondoltam meg csinálni, hogy vissza is lehessen alakítani ezért kellene egy "pót idom"
az enyém egy 98-as gyári 12000 kilóméter van benne és olyan 90-95-öt megy de egy kis tuningal 80ccm-es henger meg ilyenekkel tuti megy vagy 120 esetleg 130-at szerintem
Vásásrlás elött állok,arra lennék kivéncsi hogy mennyit mennek ezek végre (az 50-es) hány sebességesek és mit lehet kihozni belőlük egy kis tuningal kb 50.000ft-ból? A 92-es évjárat körüliekre gondolok
Hello! Nem tudjátok hogy, a Cagiva Prima és Derbi GPR 2003-ig teljesen megegyezik külsőleg és motorikusan is?:O Mert ránézésre egyformák de mást nem tudok róla!
amugy egy kérdés menyit megy nektek a prima? Mert nekem 11000res fordulatnál vagy olyan 90-nél! 50 ccm-es megy ez gyorsabban 50-es ként? meg ha a gyári karbit lecserélem egy 21-es dellortóra akkor gyorsabb lessz valamenyivel? :D
Nem tudom, de elvileg a 125ös mito henger is rá megy, szóval gondolom jó, annyi ha nincs hozzá dugó, akkor azt kell belevalót venni.