Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ismerem a cocist sajnos.
Nem tudom, de elvileg a 125ös mito henger is rá megy, szóval gondolom jó, annyi ha nincs hozzá dugó, akkor azt kell belevalót venni.
Sziasztok!

Van 2 db karbon mintás indexem,ha érdekel valakit írjon!

Üdv.
hát ha létezik benne 3as akkor ez az.....de nem 6os az tutko
mito fötengely? ok lehet bele megy de milyen dugót hengert veszel rá? mert szerintem a gyári nem lesz jó.vagy tévedek

az enyémben is benne vannak a müanyagok. van 1 coccisból megmaradt hengerem, fötengelyem. fötengely nagyobb, vastagabb a hajtókar, lökethossz is nagyobb szerintem. henger bordázott fajta. kb 2 milivel kisebb dugó kell bele mint ami most van az enyémben. lehet ezekböl valami "tuningot" csinálni? mert nagyobb hengert a földön se találok hozzá.
Helló ! 6sebességes? Váltót kompletten mennyibe adnád?
Este ronnie barátunk elmondja
De ha megnézed a blokkot, ma néztem én is, van belül két műanyag szűkítő, ha azokat kiszeded jó bele a mitó főtengely
Igen Prima R-em van eddig jo már csak az a kérdés hogy honnan szerzek hozzá hengert és hajtókart?:O
faragni? api nem kell azt faragni, van ott hely
Kis átalakítások kellenek, de nem vészes
Hét végén csinálok képeket úgy is bontanom kell, mert megjött a kipufogóm
Hogy a pics*ba faragtad bele a mitó blokkot? Képeket kérek
Ha a 90-en elé teszel még egy 1-est akkor talán átgondolja
na azért ne komolytalankodjunk
Karbi az lehet nem kell bele másik, ha R es verziót veszel abba 20as karbi van alapból, az meg simán jó egy 80as hengernek
125ös mito evo2 blokk van benne 160as polini tuningszettel
De pszt
Am ha találsz 80as hengert ami jó rá, írd meg légy szíves, akkor össze rakok egyet barátnömnek mert szegény itt szenved egy szar robogóval
Ha 90 ezer ért ide adod megveszem most ballagás után ? ha persze a szállítást meg tudod oldani ja és írjál le mindent vég sebesség km/h óra jó-e vissza jelző lámpák fordulatszám mérő jó e ha neked ebben az árban jó írj ! Köszi
Sziasztok.

Nincs valakinek esetleg eladó super city "első" idomja? Állapot nem számít. El akarom szabni az elejét mint a RAJok. Csak úgy gondoltam meg csinálni, hogy vissza is lehessen alakítani ezért kellene egy "pót idom"
megkérdem holnapra milyen henger meg ilyenek kellenek bele amugy karbim van 1 db 19-es azt hiszem
üdv barátok eladó prrima blokkom..bontva is henger nincs
Aha és milyen típusú henger hajtókar és karburátor kell bele, ha 80 ccm akarsz csinálni?:o
az enyém egy 98-as gyári 12000 kilóméter van benne és olyan 90-95-öt megy de egy kis tuningal 80ccm-es henger meg ilyenekkel tuti megy vagy 120 esetleg 130-at szerintem
hogy menne már 200-at? xD akkor nem 50ccm-es..XD amugy nem külsöre egyeznek de belül vannak eltérések...
Hello!

Vásásrlás elött állok,arra lennék kivéncsi hogy mennyit mennek ezek végre (az 50-es) hány sebességesek és mit lehet kihozni belőlük egy kis tuningal kb 50.000ft-ból? A 92-es évjárat körüliekre gondolok
enyém az megy 200at nyélen
Amúgy elvileg a gyári vége 110.
Hello! Nem tudjátok hogy, a Cagiva Prima és Derbi GPR 2003-ig teljesen megegyezik külsőleg és motorikusan is?:O Mert ránézésre egyformák de mást nem tudok róla!
Eladó a képen látható Yamaha Rd 80 de legfőképpen cserélném Cagiva Prima R 50 esre. Aki cserélne az írjon !
amugy egy kérdés menyit megy nektek a prima? Mert nekem 11000res fordulatnál vagy olyan 90-nél! 50 ccm-es megy ez gyorsabban 50-es ként? meg ha a gyári karbit lecserélem egy 21-es dellortóra akkor gyorsabb lessz valamenyivel? :D