sziasztok van egy cagiva 50 es motorhoz való hátsó lánckerék, ami csak 44 fogas, vagyis egy picit többet ki lehet hozni a végsebességből felszerelés után , mert ugye a gyári 50 fogas. kb 50 km -t használt a lánckerék és az ára 4000 ft + posta költség.
hello megvan még a vízhőfokmérő gomba (jeladó)
én megvenném vagy ha nincs meg hol tudok ilyet venni?
előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:rittlinger Zsolt
e-mail elérhetőség: xxxzsoltx@gmail.com
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Néztem egy Cagiva elephante-t, eddig nekem egy Honda MTX-em volt de gondolkoztam, hogy ilyet vegyek 125-ben, szerintetek melyik a jobb moci illetve mire figyeljek oda nagyon a vásárlásnál?
Sziasztok sűrgősen kéne még a héten frecciához kuplung bovden akinek van írjon nagyon fontos lenne. Nem tudom hogy a mitoé jó e hozzá de gondolom jónak kell lennie.
Segítsetek !
sziasztok tudnátok segíteni ?
Van egy Cagiva Frecciám hidegen melegen indul van alapjárat de viszont ha bemelegszik elkezd rángatni szaggatni durrogni megköszönném ha tudnátok segíteni mi lehet a baja vagy mit kellene megnéznem
Szerintetek Cagiva Elefant 125-os valltojába mien olaj kell?Mert már nagyon sok fajtát probáltam es nem váltak be,egy jo darabig nincs kuplung vagy sokat kell melegiteni a motort!mivel en crossozásra használom gondoltam hogy valami direkt cross motrokba valo olajat veszek belle,mi a vélleményetek hozá?
Segitsen aki tud.
Cagiva motor beindulás után visszafelé forog
Mi a manó lehet ez ,idáig nem csinálta az volt a baj
hogy meglazult a mágneslefogató csavar, behuztuk
a csavart és utána kezdte el ezt csinálni, a mágnes
levéve nem volt csak a csavar visszacsavarva.
Tudja valaki mi lehet ez ?
Köszi a válaszokat
Pisti
A gyári AGIP Supermotoroil F1 15W50-es,de ilyet ritkán találni.
Akármilyen 15W40-es olaj jó bele.50-es blokkba 0,5L egyes fórumozók szerint lehet 0,6L is.
eladó cagiva freccia első teleszkóp befogókkal 7500 ft
hátsó lengéscsillapító 4000 ft,
kerekek gumistól fogaskerékkel féktárcsával 10000 Ft
2 db fékmunkahenger 5000 ft
2db farok idom első fejidomtartó sárvédők tankidom 8000 ft
stb....
hivj megegyezünk
30/752-3495
Cagiva mito Evo hengert keresek dugóval együtt!
akinek van jelezze!:) vagy vegyen felmsn-re!
Nagy bajban vagyok...Lenne egy kérdésem...Cagiva Elefant-nak mekkora előgyujtást kell adni? hány mm?! üdv.! SEGITSÉÉÉG!:)
én megvenném vagy ha nincs meg hol tudok ilyet venni?
előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:rittlinger Zsolt
e-mail elérhetőség: xxxzsoltx@gmail.com
ha kell van mind2
alaplap=10eft
cdi=10eft
Szerintem frecciához van mert amikor vettem egy frecciát donornak ahhoz adták de nem tudom biztosan mi lehet ez
Segítsetek !
Van egy Cagiva Frecciám hidegen melegen indul van alapjárat de viszont ha bemelegszik elkezd rángatni szaggatni durrogni megköszönném ha tudnátok segíteni mi lehet a baja vagy mit kellene megnéznem
Cagiva motor beindulás után visszafelé forog
Mi a manó lehet ez ,idáig nem csinálta az volt a baj
hogy meglazult a mágneslefogató csavar, behuztuk
a csavart és utána kezdte el ezt csinálni, a mágnes
levéve nem volt csak a csavar visszacsavarva.
Tudja valaki mi lehet ez ?
Köszi a válaszokat
Pisti
Akármilyen 15W40-es olaj jó bele.50-es blokkba 0,5L egyes fórumozók szerint lehet 0,6L is.
Egy jó tanácsot kérek! Milyen olajat tennétek supercity 50-prima váltójába, ki tudja a gyár mit javasolt anno?
hátsó lengéscsillapító 4000 ft,
kerekek gumistól fogaskerékkel féktárcsával 10000 Ft
2 db fékmunkahenger 5000 ft
2db farok idom első fejidomtartó sárvédők tankidom 8000 ft
stb....