Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladom Spyke Kangaroo Bőr ruhámat az új ár(280eft) töredékéért!Kenguru bőr nagyon könnyű!3x volt rajtam!Szinte új makulátlan állapotú, térdkoptatóval, kivehető béléssel!

Bármikor hívhatsz!
Méret:50-52
Ára:75.000ft
te mióta vagy budapesti csaje? tudom hogy jössz, azt is tudom hogy vonzanád a társaságot (fotó) de maradjunk meg Tatabányánál . Ha érted mire gondolok.
Én ott leszek ,
szép napot uraim, innen ki jön a szombat délutáni KOMÁROMI felvonulásra? 15órakor kezdödik a tatabányai gárda ugy délután 1 kor verődik össze, ha gondoljátok oda jöhettek aztán nagylétszámban átcsapatni komáromba. MERT AZ JÓ....
3941!
no, mi a pitypangos töltöttkáposzta van itt ? remélem mindenki motorozik ilyen szííp időben
köszi!
steeldog70
Ő az én szerelőm, erősen ajánlom elárasztottuk kawákkal, örülni fog egy szuzinak
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Egy jó és szakszerű motorszerelő kellene nekem aki beállítaná nekem a motoron a karbi szinkront. (jó és nem túl drága)
Sv650s 2001.08. havi
Jah és lehetőleg maszek nem szakszervíz !
Köszönöm!
nyomhatnánk egy pesti talit valamikor. motorossat, pizzázósat egy kis karikával. no, elvtársak?
tudom h nem írok helyesen.nem iss szeretek itt gépnél!

nem veszem meg nyugii.... mind1. csoki..
poén volt, mert bénán írsz, öcskös! Inkább vedd meg a mostani fastride magazint! írtam bele egy jó cikket!
és mit dobjak rá? adom a karbit.kompletten azt enyi! mindennel! adjon valaki helyette egy másikat! enyi..XD..max dobok rá kicsit! enyi..XD
És mit dobsz rá a kiskarbira, nyelvtankönyvet?
Keresek 17,5 Karbit! robogóhoz! electromos szivatóval.de lehet manuális iss!Használtatt keresek! akinek van vagy tud szerválni! Írjon!köszi.üdv.akár cserébe adom az enyémet ha kell! 12-es karbi! electromos szivatóval!és akár vízfűtéssel melegíthető iss! üdv.
tudom h xar! majd lessz jobb iss! majd szólj előtte 1-2nappal! és akk úgy csinálom h tudjunk menni!köszi. üdv.
Okés, mehetünk simán, csak most szar az idő!
Az a holnap az már ma van.
Akinek van kedve holnap este egy kis belvárosi mókához, az legyen 21:00-kor az Örs vezér téren az Árkád melletti Shell kúton!

Egyenlőre nincs konkrét útiterv, de az biztos, hogy belváros és késő esti gurulás és a gurulás vége elvileg a Hármas határ hegy.

Itt elérsz:0630/714-5324
csak hogy tudjátok
Nekem megvan a masinááám De sajna csak 50ccm robogóó! üdv.
olá, kajak émmeg használom a nyomatékot a pincéből
felűlem ivászolhatunk valamikó
meg biza mostan kapja a -1 +2-t csak h lépjen egy pöttyet miko lesz budatestifórumosokk ivászat megin?
köszönöm a poZitív hoZZásZólásokat mindenkinek megvan a masinája?