Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá.végre megvagy! van müködőő mociim! mikor megyünk merre pesteen? hmm? telszámomat tudod! :P :D:D robogóval vagoyk! :P :D:D gurulhatnánk olyan jó idő van esténként! de akár nappal iss gurulhatunk :D:D XD majd szólj! :D csá. Beni monor!
üdv mindenkinek!annó valakinek megadtama számom! egy pestri srácnak 125ccm 2T mocival repeszt +36-30-892-95-90 ezt a számot adtam meg neki! keresem az illetőtt! Beni vagoyk monorról! én nekem volt a 125ccm 2T robogóm! most egy 50ccm 2T-m van! pestre szivesen mennék mocizni! nekem oda az út max 30perc! Írjon az illetőő!kéreem!üdv.köszii.
Akinek van kedve holnap este egy kis belvárosi mókához, az legyen 21:00-kor az Örs vezér téren az Árkád melletti Shell kúton!

Egyenlőre nincs konkrét útiterv, de az biztos, hogy belváros és késő esti gurulás és a gurulás vége elvileg a Hármas határ hegy.

Itt elérsz:0630/714-5324
Hali

Holnap este gurulunk egyet Pesten! Van kedve valakinek egy kis éjszakai belvárosi mókához?
háhh..láttam a képen a zoziját,fajin az. émmeg versenyzek ,szombaton vot az első road and ride futam...valami kurva jó vot
szevasz kiskopasz , Ádámka robogózik,én robogózom,Dubi meg vett egy széép 750-est ,csak azért vett ilyet,mert ezzel jöhet a lime partira
na mivan melegek?még mindenki szobamotoros?
ha túl sok ez a sebesség akk mehetünk lassabban iss! ha meg túl kevéss! akk elnézést! csak a amotot nem akarjuk nyúzni! enyémnek most 110 a vége! és robogó! :S
hät en eljönek de a tarsaim nem hiszem tudjäk tartani a max tempo :( nekünk elsöbe 90 a vege nehez lene nem leszakadni töletek :( ältalaban 110 a min. tempo :)
okés, ha kell valami nyugodtan hívhatsz
No problem. Nekem még most indul be az emésztésem délben ott leszek
06 70 25 35 204
oksa akkor legyen dél a flórián előtt
bocsi nem akartalak siettetni csak én elég gyorsan ott vagyok
dobj egy telószámot
őőő legyen 12 nekem macerább még van egy két dolgom. Reggeli felkelés után :)
Már ha ez neked is jó
11: 30 ra ott leszek
mikorra érsz oda?
oksa akkkor flórián
üzletház elött
Akkor mondjuk tali az árpád hídnál?
Ott az autóbuszállomásnál? A felül járó alatt?
Flóriánnál találkozó valahol?
Ez tökéletes én is ezt nézegettem
Szentendrei korzót bele ejthetnénk aztán mondjuk egy pócs híd, esetleg leányfalu:) csak ötlet
okés egy pillanat
Oksa én sem száguldozok:) Akkor dobj fel valami utat én meg akkor arra fele elindulok