csá.végre megvagy! van müködőő mociim! mikor megyünk merre pesteen? hmm? telszámomat tudod! :P :D:D robogóval vagoyk! :P :D:D gurulhatnánk olyan jó idő van esténként! de akár nappal iss gurulhatunk :D:D XD majd szólj! :D csá. Beni monor!
üdv mindenkinek!annó valakinek megadtama számom! egy pestri srácnak 125ccm 2T mocival repeszt +36-30-892-95-90 ezt a számot adtam meg neki! keresem az illetőtt! Beni vagoyk monorról! én nekem volt a 125ccm 2T robogóm! most egy 50ccm 2T-m van! pestre szivesen mennék mocizni! nekem oda az út max 30perc! Írjon az illetőő!kéreem!üdv.köszii.
ha túl sok ez a sebesség akk mehetünk lassabban iss! ha meg túl kevéss! akk elnézést! csak a amotot nem akarjuk nyúzni! enyémnek most 110 a vége! és robogó! :S
hät en eljönek de a tarsaim nem hiszem tudjäk tartani a max tempo :( nekünk elsöbe 90 a vege nehez lene nem leszakadni töletek :( ältalaban 110 a min. tempo :)
Egyenlőre nincs konkrét útiterv, de az biztos, hogy belváros és késő esti gurulás és a gurulás vége elvileg a Hármas határ hegy.
Itt elérsz:0630/714-5324
Holnap este gurulunk egyet Pesten! Van kedve valakinek egy kis éjszakai belvárosi mókához?
bocsi nem akartalak siettetni csak én elég gyorsan ott vagyok
üzletház elött
Ott az autóbuszállomásnál? A felül járó alatt?