Szerintem nem a te készülékedben van a hiba...!
Én biztos odamentem volna hozzátok a "majdnem ponttyal" és kezdeményeztem volna a beszélgetés közben egy cserekört...!
Ott voltunk 3 tuonoval, meg egy RSV-vel, igazán megállhatott volna bandázni, elment mellettünk gyök kettővel a parkolóban aztán egy erőtlen egykerék és átment megállni az út túloldalára, a vár felőli parkolóba.
Gyertya cserét és légszűrő cserét hajtottam végre a motoron( sima gyári típusú gyertya és sportlégszűrő).
Csere után és azóta indításnál hidegen fehér füst száll ki a motortérből ami kis idő után eláll, furcsa mintha olaj vagy műanyag szaga van.
nem apriliában vettem a TZ-Motors-ban, gyakorlatilag első tulajtól kb szalon állapotban még nem volt időm fotózni inkább mentem vele tegnap este egy kört, majd talán ma lesz időm lőni egy sorozatot akkor megteszek róla képet
Én biztos odamentem volna hozzátok a "majdnem ponttyal" és kezdeményeztem volna a beszélgetés közben egy cserekört...!
Van értelme belerakni?
Gyertya cserét és légszűrő cserét hajtottam végre a motoron( sima gyári típusú gyertya és sportlégszűrő).
Csere után és azóta indításnál hidegen fehér füst száll ki a motortérből ami kis idő után eláll, furcsa mintha olaj vagy műanyag szaga van.
Vajon mitől lehet? Mit basztam el?
[ JT SPECS ]
[ DID SPECS ]