szombat de szerintem vasárnap is Laci barátom csak kb 12.től ér rá de én már kimegyek egy kicsit előtte, meg felmegyek gödről csörögre mert Ő ott lakik
na azt még nem tudom mert még meglátjuk hogy Steve-ék jönnek e akkor inárcs irányába aztán valahol összefutunk ha nem akkor meg naszály meg erdők itt a környéken fogalmam nincs nem ismerek igazából semmit
Na hat 5 utan jott meg a vas uh meg sotetedes elott volt kb 20-25 percem egy proba kort menni aztajokurvaelet nagyon jo a bringa tep mint az allat nagyon fogom elvezni holnap raszanom a delutant munka helyett aztan hetvegere mar be van tervezve a hosszabb menet a haverokkal
Vettem egy szett sárba való krosszgumit/sok endurós videót néztem a neten(!) és egy teljes útszélességű kb 6m hosszú sártócsát akartam egykeróval átszelni, de a végénél kifelé jobban megtapadt a kerék...
Azért terepen picit másabb a kerózás, mert ott nem egyenletesen fog mindig a kerék!
De nekem igazából sosem ment sajnos...
Maj hajnalban kimegyünk a pálya szélére, mikor még nincs senki és egész nap sztorizunk, hogy mekkora pengék voltunk/vagyunk, és az esti szürkületben hazatoljuk a bicikliket...!
Diagnostika menüben milyen huncutságok vannak?