Üdv! Aprilia Tuareg Wind 125 1989-es évjárat. Rotax 123 blokkal. Gyújtáshibás. Vagy trafó, vagy alaplap, hol van szikra hol nincs random módon. Ha éppen van, beindul, működik. Fényezés szép állapotban, a láncszettben, nincs 500 km. Van hozzá egy doboz alkatrész, ami cserélve lett, 13 éve én használom ez idő alatt kb. 25000Km-t mentem vele, 2 éve áll. Egyben eladó, most még van rajta rendszám, valamint meg van a törzskönyv, de készülök végleg kivonatni a forgalomból. Donornak kiváló, esetleg ha valakinek van otthon gyújtás, egy csere után használható. Mondj egy árat, megegyezünk. Tényleg csak a helyet foglalja. Jászfényszarun van. +36302733548
Ha furatni is kell akkor miért nem bízod arra az emberre a dugó beszerzését aki megfúrja neked a hengert? Miért bajlódsz vele? Rendeljen hozzá ő dugót meg gyűrűt, igy nagyobb az esélyed arra hogy jó lesz az illesztés!
Ajánlom neked a Tábori Tuningot! Ők megfurják és még dugót, gyűrűt és csapszeget is adnak hozzá ha ugy kéred! Látom Miskolci vagy, postázni is tudsz a Táboriéknak, és fizethetsz utánvétellel. Én eddig kétszer dolgoztattam velük hiba nélkül! Nem akarom őket reklámozni, de meg vagyok elégedve az eddigi munkájukkal!
Sziasztok
Kérdéssel fordulok hozzátok, egy barátom etx be kellene dugót, gyűrűt,tűgörgőt cserélni. Hol tudok ilyet beszerezni nincs e valakinke elfekvőbe?
Amit most tudok dugó a kezembe felül 025, alul 54,50 van van irva. ettől nagyobbra lenne szükség, mivel furatni is kell mi a következő méret? illetve mekkora gyűrű kell rá. Válaszokat előre is köszönöm!
Helósztok lenne egy kérdésem az etx-m el kapcsolatban
Menetközben azt tapasztaltam gödrösebb úton ojan mintha a kuplungom megcsúszna,ugrik egyet a motor
Tapasztalt már valaki ijet ezzel a tipuusal kapcsolatban?
rotax 127-es blokk
Köszönöm!
Sziasztok! Szeretnék egy nagyon nagyon nagy segítséget kérni!
Lenne egy Aprillia Tuaregem rotax 127 es blokkal! De sehol nem találok normális SERVICE MANUALT :(
Tudna valaki linkelni eggyett ahonann tudok letölteni?
Előre is köszönöm
Üdv.
Friss Tuareg tulaj vagyok,volna egy 125-ös wind gépem Dellotro phbh 28-as karbival...szal az lenne a kérdésem hogy mennyire kell beállítani a levegőt,illetve hogy az úszót is kell állítani ezeken..?
Mert volt amikor beindult,ment is kb 15 kilométert mentem is vele l,aztán elkezdett csöpögni a benzin az úszóház oldalán lévő csavarból,na azt megcsináltuk (kicseréltük) és azóta nemnagyon akar beindulni még szivatóval se,egy párat pöffen ha húzom-elengedem a gázt...gyertyát néztem csak benzines (mégcsak nem is volt kormos vagy barna amikor még ment) szép szikra van,gyújtás gyárilag van beállítva(hozzá sem nyúltunk)...valaki esetleg tudna valamit mondani hogy újra neneteljen a kicsike?
Előre is köszönöm a segítséget :)
Üdv Tamás.
A motor elkelt, köszönöm!