Kéne egy kis segítség. Elvásott a dugó az rx-emben, oridzsinál 50-es 2. dugó, mekkora méretet kell bele rakni? Nem tudom bele merjem rakni a 40,3-eset. A válaszokat előre is köszönöm.
lenne egy eladó delorto 16-os manuális szivatós karbim eladó.
mindene megvan, csak egy főfuvóka kell bele, az meg ugye mindenkink más méret kell:D
iá:7,5e
rumpibandi@gmail.com
Sziasztok.
Van egy Aprilia Sx-em.
13/53-as lánckerék van rajta, és 78km/h a végsebessége.
Milyen lánckerék kellene rá, hogy több legyen a végsebessége?
a leírásodból arra következtetek hogy te a külön olajzásal használod a motorod, ezzel az a baj hogy ha 70-es henger van fent a motorodon az nem ad neki kellő olajzást, mert a különolajzás a gyári 50 es hengerhez van kalibrálva! a benzint a tankba 40-es keverék romájában és nem lesz probléma!
a blokk jobb felén a legfelső blokk felfogató csavar környékén is szokták elhelyezni (nekem legalábbis ott van)
ilyen kis pontozással van kialakitva a blokkszám, ha jól emlékszem nekem betűk is voltak benne!
nehezen találtam meg én is szóval elképzelhető hogy először jól lekell pucolnod a blokkot hogy megtaláld!
a berugókarnál a blokkcsavar környékén kutakodj :)
remélem segítettem!
csere nem érdekel.
keress mailon:
rumpibandi@gmail.com
ere a cimre küldjél emailt elöre köszike.
bogaras62@citromail.hu
próbált már valaki rx-be valami más motor elsőtelóját beépiteni?
valami strapabírobbat szeretnék betenni a gyári helyett!
Most vettem egy Aprilia MX 50-et, és szeretném megtudni hogy ezekben hol van a fojtás?
Minden gyári a mocin.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv.
mindene megvan, csak egy főfuvóka kell bele, az meg ugye mindenkink más méret kell:D
iá:7,5e
rumpibandi@gmail.com
uj am6-okon ilyen van.
külső jeladós, trafó is van hozzá
10e
rumpibandi@gmail.com
rumpibandi@gmail.com
Jobbos AM6 rezót keresnék !
Köszönöm !
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Van egy Aprilia Sx-em.
13/53-as lánckerék van rajta, és 78km/h a végsebessége.
Milyen lánckerék kellene rá, hogy több legyen a végsebessége?
Mitől lehet ez?
ilyen kis pontozással van kialakitva a blokkszám, ha jól emlékszem nekem betűk is voltak benne!
nehezen találtam meg én is szóval elképzelhető hogy először jól lekell pucolnod a blokkot hogy megtaláld!
a berugókarnál a blokkcsavar környékén kutakodj :)
remélem segítettem!