Sziasztok Kollégák! Új vagyok itt az RX fórumban. Ha nem gond, lenne pár kérdésem. A karbin számomra két ismeretlen dolog van. Az egyik egy nyomógomb, mint régen volt a svimmelő, a másik pedig egy L alakú kar a légszűrő felöli oldalán. Na akkor most mi is ez a két dolog? A válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
Ádám
Alkatrészt a Köntösgáton B.M.-től rendelj.Ma megrendeled,holnap átveszed.Ennyi.Nálam működött.A srác nem lekezelő,neki ilyen a stílusa. Mindegy.Döntse el mindenki,hogy kinél mit mennyiért.További szép napot,
Szia.Az Árpád térről mész a kassain,a sportcsarnok fele.A lámpa után busz és trolimegálló,jobbra,utána egy pizzéria sarkon.A pizzéria parkolójába beállsz,mellette ott van egy motorosbolt.Na oda bemész,elmondod a srácnak,hogy mi a kínod és pár száz magyar forintból megoldja neked. legyen az kuplung,gáz,vagy akármilyen bowden.Korrektek,csak ajánlani tudom őket. Sok sikert.Üdv:"D"
A kuplung bowden problémám megoldódott.... robi bowdenből faterral ügyködtünk egyet. Zsír lett.
Erre elszakadt a gáz! :D :D
Szerintem elátkozott valaki!
Már nem tudok másra gondolni....
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne hogy ha most 5 sebességes váltóm van az Aprilia RX 50 típusu motoromban de a 3. sebességben ugrál meg rángat. 5 ös váltót egyáltalán nem találok hozzá, és hogy ha veszek egy 6-os váltót azt bele tudom építeni a blokkba?Válaszaitokat előre is köszönöm!
ja ás olasz blokkról beszélünk, nem frontálisan jön a kuplung, hanem jobbról a karbi alatt..
ezzel is beszoptam, rendeltem egyet, még évjáratot is mondtam, erre a kínai kuplungot kaptam. :S
Debrecen környékén nem-e tud valaki bovdenest?
A kuplungomat kellene följavítani. A ház jó, csak egy új 2-es sodrony kellene. Szerelékem is van hozzá...
voltam a fékcentrumban szombaton. nem tudnak segíteni, a sámsoni elején sturzánál, ott sem, autószerelő elvitte még egy helyre, nem tudom hová..ott sem tudtak segíteni. :(
az emelés technikát mondták még a rigó utcán de már annyit mentem, hogy elegem van. csak simán sodronyt kellene valahonnan, de azt sem találok. megcsinálnám én, mert 2 szer szereltem már, de túl rövid már és nem éri el. levágni meg nem akarom a bovden házat.
summa summ; te nem tudsz valami helyet ahol árulnak ilyesmit?
Valaki eltudná küldeni a 2003-as Aprilia RX 50 elektromos rajzát?
Ádám
Mennyi olaj kell a 2003-as Aprilia RX 50 első teleszkópjába?
A kuplung bowden problémám megoldódott.... robi bowdenből faterral ügyködtünk egyet. Zsír lett.
Erre elszakadt a gáz! :D :D
Szerintem elátkozott valaki!
Már nem tudok másra gondolni....
kíváncsi leszek. :)
ezzel is beszoptam, rendeltem egyet, még évjáratot is mondtam, erre a kínai kuplungot kaptam. :S
hülye vagyok a babettához..
hátsó fék?
Debrecen környékén nem-e tud valaki bovdenest?
A kuplungomat kellene följavítani. A ház jó, csak egy új 2-es sodrony kellene. Szerelékem is van hozzá...
az emelés technikát mondták még a rigó utcán de már annyit mentem, hogy elegem van. csak simán sodronyt kellene valahonnan, de azt sem találok. megcsinálnám én, mert 2 szer szereltem már, de túl rövid már és nem éri el. levágni meg nem akarom a bovden házat.
summa summ; te nem tudsz valami helyet ahol árulnak ilyesmit?