Hirtelen már azt hittem hogy az enyém
Az enyém pont ugyan így néz ki, alig van némi eltérés....
98-as évjáratú, és ott van a blokkon a motorszám (nekem)
Sziasztok!
A napokban került a birtokomba ez a kis RX, mindössze 50e Ft-t fizettem érte :D.
Sajnos 1-2 apróság hiányzik még pl: Km óra MZ-é volt -.-" 1 kis festés sem ártana...
Nos, ha valaki tudja hogy ezt a színt melyik évjáratban gyártották, és az AM3-as blokknak merre található a motorszáma és ezt meg is osztaná velem nagyon meg köszönném, mert 1 négyzetcentit sem hagytam ki mikor átvizsgáltam de mind hiába mert nincs rajta jelölés.
Előre is köszi!
Üdv. Eladó km óra, rendesen mér, egyetlen hibája, hogy a plexilap repedt, de az könnyen orvosolható. Ha érdekel írj, vagy a kispeter10@indamail.hu -ra.
az a gyári karbija, sajnos az elég fos egy karbi!
én csak ajánlani tudom neked hogy cseréld le például egy 17 es dellortora, a teljesítménye is jobb lesz és hangolhatóbb!
6000.- belsővel eggyütt. Csere érdekel Rx50 cuccra 1998-ig.
mi az ára a guminak?
Érdekelne egy 2003-as évjáratú Rx-re farokidom.
Aki tud vagy netalán van neki elfekvőbe, az kérem írjon.
Előre is köszönöm
Az enyém pont ugyan így néz ki, alig van némi eltérés....
98-as évjáratú, és ott van a blokkon a motorszám (nekem)
A napokban került a birtokomba ez a kis RX, mindössze 50e Ft-t fizettem érte :D.
Sajnos 1-2 apróság hiányzik még pl: Km óra MZ-é volt -.-" 1 kis festés sem ártana...
Nos, ha valaki tudja hogy ezt a színt melyik évjáratban gyártották, és az AM3-as blokknak merre található a motorszáma és ezt meg is osztaná velem nagyon meg köszönném, mert 1 négyzetcentit sem hagytam ki mikor átvizsgáltam de mind hiába mert nincs rajta jelölés.
Előre is köszi!
Koppintott am6 os blokk tekercsről feljövő kábeleiről képet kérhetnék hogy melyik hova megy a fehért csatlakozón belül?
Előre is köszönöm!
én csak ajánlani tudom neked hogy cseréld le például egy 17 es dellortora, a teljesítménye is jobb lesz és hangolhatóbb!