Az akku tönkrement ezért kivettem,de így járó motornál sem működik sem a kilométeróra ,sem az LCD kijelző ,nem világít,tök halott az egész kijelző.Amikor berugtam a motort azt irta ki hogy err 0007 ,aztán sötétség. A féklámpa is elég gyengén világít így akku nélkül járó motornál. A világítás az jó..
Rákötöttem egy másik akkut azzal úgy néz ki hogy jól működik minden,járó motornál is.A töltés is jó .
Akku nélkül járó motornál :Úgy néz ki mintha a műszerfal nem kapná meg a 12 V-ot.de minden más működik .
Mi lehet a hiba , fesszabályzó vagy esetleg az állórész(gyujtás tekercs)Hol kezdjek el méregetni?A fesszabályzóban kellene tudni mérni 12 V -ot?
Az akku tönkrement ezért kivettem,de így járó motornál sem működik sem a kilométeróra ,sem az LCD kijelző ,nem világít,tök halott az egész kijelző.Amikor berugtam a motort azt irta ki hogy err 0007 ,aztán sötétség. A féklámpa is elég gyengén világít így akku nélkül járó motornál. A világítás az jó..
Rákötöttem egy másik akkut azzal úgy néz ki hogy jól működik minden,járó motornál is.A töltés is jó .
Akku nélkül járó motornál :Úgy néz ki mintha a műszerfal nem kapná meg a 12 V-ot.de minden más működik .
Mi lehet a hiba , fesszabályzó vagy esetleg az állórész(gyujtás tekercs)Hol kezdjek el méregetni?A fesszabályzóban kellene tudni mérni 12 V -ot?
Nekem nem kellett. Ha nincs gondod vele (nem torpan, stb.) akkor használd, és egy idő után nézd meg a gyertyaképet. Ha fekete akkor sok a benzin, ha szürke akkor kevés, ha barnás akkor jó a keverék.
Sziasztok! sr factory-hoz keresek hatso doboztarto konzolt . valakinek elado van? vagy ki arul,forgalmaz ilyet budapesten ? Elore is koszonom a segitseget!
Sziasztok! Factory SR injektoros ha hidegen betorpan az mi szokott lenni? Gyorsításkor gázhúzásra teljesen betorpan, mintha elvennék a gyújtást. Alapjárat van, le nem áll. Csak próbakörön voltam vele.
Ahogy olvastam a 2T Ditech nagyon szép,nagyon jó új korában.
Ha valami nyűgje van,nem sokan tudják megcsinálni,100 szerelőböl talán 1.
Miofan ahogy olvasgatok,szerintem pont az az 1 ember aki csukott szemmel is meggyógyítja.
Köszönöm a választ! Az önindító volt a probléma, kicseréltem, működik!
Ma felhívtam a Motor-Sapienst, ami elvileg hivatalos Aprilia szervíz, egy computeres diagnosztikát szerettem volna, ill., hogy állítsák be, amit kell. Azt mondták, hogy egyáltalán nem fogadnak ditech-et, nincs rá ember, se szoftver, se semmi. Jópofa...
A Dunakeszin lévő szervízzel van valakinek tapasztalata? Esetleg tudtok szervízt ajánlani Budapest környékén, ahol hozzáértő módon foglalkoznak ditech-el?
Segítsetek!
Két hónapja vettem egy jó állapotú sr50 ditech (erre factory) robogót, azóta napi rendszerességgel használtam is.
Az itt már többször leírt betorpanást én is tapasztaltam (lámpától induláskor kb. 10-ből 2-szer, néha tő gázon is) de most sokkal nagyobb a probléma, mégpedig az, hogy nem indul.
Két napja indultam volna, kétszer önindítóztam, tekerte is, de nem indult (elsőre, másodikra be szokott), harmadikra azonban néma csend, azóta is.
A benzinszivattyú szivattyúz, de indítózáskor nem teker az önindító. Amit tapasztalok az az, hogy a az olaj visszajelző indítózáskor kigyullad, a benzinmutató működik, az index működik a világítás azonban nem. Az aksi és a biztosítékok újak.
Sziasztok. Nemrég vettem egy 96-os sr50 old-ot. Cserélve lett rajta a hengerszett, variátor, szimmeringek, csapágyak. Kapott egy új malossi piros levegőszűrőt, ehez a szűrőhöz kell cserélni a karbiba fúvókát vagy maradhat majd a régi?
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet?Jól ment a robogó és egyik pilanatról a másikra csak 30 at ment utána már csak 5öt most meg ha be is indul csak addig megy még tőgázt húzok!Kicseréltem a dugót újra de ugyan ez van.Most a gyújtásra gondolok de mit nézek?Vagy a szimeringet cseréljek? A gyertyát már cseréltem de semmi. Ja és elég sokat fogyasztott a végén és most is füstöl nagyon. Köszi a segítséget előre is!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy SR50 factory ,karbis robogóm.
Várnám az ötleteket.
Előre is nagyon köszönöm!
Barsanya