Az a helyzet, amiről sajnos hajlamosak vagyunk mindannyian megfeledkezni, hogy ez egy üzemórás versenymotor(!), amit "X" üzemóránként szét kéne borítani és mindent átnézni és újrahúzni rajta!
Na akkor mondj ilyet. Kiakarják fújatni (nem tudom mit jelenthet ez,kompresszor? ) ő ért hozzá nem én.
Ha meg beidegesít eladom darabokban és veszek egy másikat!
Rxv 450 gyertyapipát keresek..Már minden új,ez is kell..
Teljes generál után,nagytúra,kipróbáltam a vasat és újra szerelmetes lettem.. Hazaérek lemosom a talicskát,bepróbálom indítani és valami miatt igen nehezen indul..beindul és az eggyik henger csak fordulaton indul.. és nini,csak a pipa hibádzott,kitágult kicsit..:)
Előzmény annyi,hogy én már hallottam olyan hangot amit más még nem hallott. Olyan hang volt,mint amikor az ékszíj nyikorog az autóban,csak nagyon halkan. Később már lehetett hallani,hogy a csavarok már rendezkednek,hangosabb lett a motor. De a Tmk-s haver azt mondta,hogy ez semmi,mert az övéké is csattog. Mentünk még 150 km-t,majd kigyulladt az olajlámpa,(gondolom a szűrő megtelt) megálltam és ott már nem indult be. A kerék sem fordult el sebességben,2 csavar ott alul a képen beékelődött. Majd jött kb. 1 km föld és 12 km aszfalt kötélen!
Mivel és hogyan mossam át a motort? Valami jó tipp esetleg?
What the f..k?!
Nagyon sajnálom, ez elég szarul néz ki!
Volt valami előzménye, vagy csak egyszer csak...
Remélem nem a kerekerdő közepén mondta be az unalmast a teknika...?!
Sok sikert a projekthez!
Aha,így már értem.
Nem tudom,nagyon nem is néztem,mert agybajt kaptam. De szerintem a csavarok bele is martak (mintha láttam volna) Na meg nehogy majd ne legyen majd fasza forgás közben.
Mindegy,tudom,hogy neked van tekercsed.
Az az érdekes,hogy pár hete illetve hónapja ragasztottam be mind a hat csavart.
Forgórész is kellene,cserélem azt is ,az a biztos.
Gondoltam,hogy az is eltömődött. Bár az lenne a legnagyobb gond. Majd valahogy át is kellene mosni.........
Megnyitottam....de nekem semmi binner nincsen. Mindegy,ez engem úgysem érint. Nekem nem ilyen az órám!
Ha megalkudsz a táskákra akkor én megveszem és el is viszem neked az egyiket! Az alkudozást nem nekem találták ki,vagy kell vagy nem!
Pedig egyszerű "megtanulni", csak nyisd meg a Linket és ha megnyílt az oldal, akkor jobb klikk az egérrel és a "fordítás Binggel" menüpontot válaszd...!
Persze azért a józan "paraszt" logika nem árt úgy sem...!
Én is 1 kulcson gondolkozok. Van minden.......igaz nekem már nem nagyon kell vinni semmit,mert defektmentes vagyok......más meg nem lesz! A múltkor Pencnél elhajlott az első féktárcsa (megfogtam egy tuskót) de azt is tudtuk orvosolni,igaz segítséggel. Egy öreg elhívott minket a garázsába!
De nem csinálok segget a számból,ha te megveszed akkor enyém a másik. De legjobb ha valaki megveszi mindkettőt és lehet alkudni! Holnap megyek is Pestre,igaz más ügyben...........
It was Me!
Én még gondolkodok rajta, mert endurós szerszámos ővtáskám van saját szerszámokkal, egyedül 32-es kulcs nincs benne, ezért még gondolkodok rajta, hogy megér e nekem ennyit "egy kulcs"!
Ha meg beidegesít eladom darabokban és veszek egy másikat!
Teljes generál után,nagytúra,kipróbáltam a vasat és újra szerelmetes lettem.. Hazaérek lemosom a talicskát,bepróbálom indítani és valami miatt igen nehezen indul..beindul és az eggyik henger csak fordulaton indul.. és nini,csak a pipa hibádzott,kitágult kicsit..:)
Mivel és hogyan mossam át a motort? Valami jó tipp esetleg?
What the f..k?!
Nagyon sajnálom, ez elég szarul néz ki!
Volt valami előzménye, vagy csak egyszer csak...
Remélem nem a kerekerdő közepén mondta be az unalmast a teknika...?!
Sok sikert a projekthez!
Nem tudom,nagyon nem is néztem,mert agybajt kaptam. De szerintem a csavarok bele is martak (mintha láttam volna) Na meg nehogy majd ne legyen majd fasza forgás közben.
Mindegy,tudom,hogy neked van tekercsed.
Forgórész is kellene,cserélem azt is ,az a biztos.
Gondoltam,hogy az is eltömődött. Bár az lenne a legnagyobb gond. Majd valahogy át is kellene mosni.........
Ha megalkudsz a táskákra akkor én megveszem és el is viszem neked az egyiket! Az alkudozást nem nekem találták ki,vagy kell vagy nem!
Persze azért a józan "paraszt" logika nem árt úgy sem...!
Pedig már megbeszéltük,hogy hüle vagyok! "It was Me "
De nem csinálok segget a számból,ha te megveszed akkor enyém a másik. De legjobb ha valaki megveszi mindkettőt és lehet alkudni! Holnap megyek is Pestre,igaz más ügyben...........
Én még gondolkodok rajta, mert endurós szerszámos ővtáskám van saját szerszámokkal, egyedül 32-es kulcs nincs benne, ezért még gondolkodok rajta, hogy megér e nekem ennyit "egy kulcs"!