Minden rendben.
Sajna nagyon ritkán van jó idő a menésre hol meleg van hol meg szakad a lé.
De talán mostmár.....
Mult 7en voltak a többiek csak nekem nem volt jó az időpont Velencét kerültem bringával családdal.
Lehet most 7végén megyünk 1kört terepen.
németországva vagyok jelenleg.ha én telefonálok akkor a magyar félnek nem kerül semmibe.laci0315@freemail.hu erre ha elküldöd a tel számodat felhivlak holnap.igazság szerint csak érdeklődnék mert janiuár elején szeretnék motort venni.
Ez egy licites hirdetés, így sajnos az ára közel sem biztos hogy itt áll meg, általában az utolsó 5 perc ami mérvadó, ott akár 3-4X esére is felmehet az ára (nyilván nem ennél a hirdetésnél ) Postára 25 eurót ír, és postáz Magyarországra is.
Nekem a régi típusú gyári lámpa kellett, de már szereztem... Csinálj egy "felmérést", hogy kinek mire lenne szüksége a szettből itt a fórumon. Vedd meg a szettet, aztán ami nem kell áruld ki...
Én is azt hittem először hogy kamu, de aztán jött a zsír új rezó, és csak ötezer volt Ahogy néztem rxv sxv 06-07 üléseket is hirdetnek. link3link2link1
Ott van a fejidom vagy a lámpa neked. Azt hiszem te kerested. Láttam már én is ezeket,deeee ennyiért majdnem ingyen,azt gondolhatná az ember,hogy kamu.Pedig szerintem nem az. A szettből is 3-4 cucc kellene,a többivel mit kezdjek ugye?.
Üdv.!
Bocs hogy beleszólok, Natix kft hirdetései ezek, Kecskeméti Aprilia márkakereskedés, és a vaterán hirdetik főleg az alkatrészeiket.
Rendeltem már tőlük vaterán keresztül, az Rx-emre gyári rezonátort, kemény öt ezer forintért, rajta volt még a megsárgult olasz címke is. Illetve haverom is vett idomokat fillérekért, meg 0 km-es rugóstagot tiz ezer környékén. Biztos hogy beragadt cumók, vagy nem tudják mi mennyit ér
Nem tudom, hogy élő hírdetés e, de ezek sem rossz árak: Arrow rendszer Enduro szett
Egy próbát megér, mert szerintem ezek évek óta "beragadt" cuccok, így még erőssen alkuképesek is!
Szerintem csak a 7,8L-es és a 12L-es tankos között van különbség az ülések között, és Rxv-hez lehet kapni "verseny Enduro" ülést, amin a zseb van...
Az a hűtővédő nem tűnik rossznak és az ára sem vészes..., köszi a Linket!
Rég "láttalak". Mi a helyzet? Tehát csak a zseb a különbség? Gondoltam hátha magasabb az rxv ülése!? De akkor nem. Jobb oldalon kezd hasadni az enyém. Gondolom nem tett jót neki az 5 év állás,gondozatlanság.
MOtul 800 2T ha olajat teszel a tankba. 1:100 is bőven kenést biztosít egyébként injektorok is jobban szeretnék ha nem ég rájuk a kokszos olajsár.
Tehát megy a gép? Indul pöc-röf? Én amikor a lábam közé csaptam a nagy apriliákat, indulás előtt volt egy hatalmas gyomorgörcsöm, mármint hogy "megáll" a szerkezet, vagy lehet azért mert eléggé erősek , félelem bennem volt a megbizhatóság terén... nehéz leküzedenem,... lehet sajátos... írtad a 7-8km tolást a hegyekben az nem semmi lehetett.
Sajna nagyon ritkán van jó idő a menésre hol meleg van hol meg szakad a lé.
De talán mostmár.....
Mult 7en voltak a többiek csak nekem nem volt jó az időpont Velencét kerültem bringával családdal.
Lehet most 7végén megyünk 1kört terepen.