köszi szépen! a méreteit már xlzx leírta, nincs viszonyítási alapom, de annyira azért nem foghatják vissza a
motort, meg elég nagymotoros külsőt is ad neki
Hali
Az Aprilia RX után érdeklődnék!!Tudom nagyon-nagyon régen hírdetted a fórumban,de most minden lehetőséged megragadok hogy találhassak egy megfelelő vasat!!
ez most nem rég volt fönt a neten, nem? talán 250be...jól sejtem? amúgy Balázsnak elől 3,5*16,5
hátul pedig 17*4,25ös felni van,de előre bőven elég a 2,5-es,hátra pedig a 3,5-es....ami Balázsnak van az kicsit visszafogja. de a 2 kerék mindennel 1ütt olyan 150 körül lehet...most tudok 1 elsőt 310es tárcsával,gumival 50ezerért. de én mito kerekeket fogok bele pakolni
Hát, azért dob rajta eléggé, kükönben tewrveztem a kipufogó rendszert is, de mivel vettem egy komolyabb gépecskét, az már elmaradt.
De így is sokkal nyomatékosabb
Halika !
Ez még az előző mocim volt, a nyáron vettem egy másikat, és azóta ez nincs is használva.
Papirjai igazából nincsenek ,mondjuk nekem nem is kellettek.
az ára (ebből kifolyólag is) 290.000 Ft körül.
motort, meg elég nagymotoros külsőt is ad neki
Mi az általános vélemény ezzel a motorrral kapcsolatban?
jottem mar fikazni
Az Aprilia RX után érdeklődnék!!Tudom nagyon-nagyon régen hírdetted a fórumban,de most minden lehetőséged megragadok hogy találhassak egy megfelelő vasat!!
hátul pedig 17*4,25ös felni van,de előre bőven elég a 2,5-es,hátra pedig a 3,5-es....ami Balázsnak van az kicsit visszafogja. de a 2 kerék mindennel 1ütt olyan 150 körül lehet...most tudok 1 elsőt 310es tárcsával,gumival 50ezerért. de én mito kerekeket fogok bele pakolni
Király a éped. Nekem is van egy. Neked milyen supermoto kerekek vannak rajt? Én is szeretnék csak azért érdekel...
De így is sokkal nyomatékosabb
Ez még az előző mocim volt, a nyáron vettem egy másikat, és azóta ez nincs is használva.
Papirjai igazából nincsenek ,mondjuk nekem nem is kellettek.
az ára (ebből kifolyólag is) 290.000 Ft körül.
Kérdésem lenne,hogy milyen papírjai vannak a motornak és az ára ???
ÜDV