Sziasztok!
Keresek megvételre rsv1000 2004 évjárattól már a radiális fékes és o.z sok küllős változat érdekelne.
1.150.000Ft körül.
Ajánlatokat ha van ide kérném: +36/30-837-58-87 vagy hbrigi87@hotmail.com címre esetleg képekkel,adatokkal.
Előre is köszönöm!
Üdv!
van egy jó állapotú RSV MILLE RP-ből (piros számlapos, ami 2001-2003-ig volt.) való jó állapotú gyári műszerfalam. 43.000 km körül van benne. Nem került végül beépítésre a kiszemelt motorba.
40.000 Ft, ami fix.
Érdeklődni itt, vagy privát üzenetben lehet.
Szep!
De nem akarlak elkeseriteni, Magyarorszagon nem ertik/tudjak mi az amit leirtal.
Ennek ennyi az ara, de kivancsi leszek mikorra megy el. Megkerhetlek hogy dobj majd egy PUt ha elment? Csak kivancsi vagyok.
Megegyszer: ez motor, es nem azert mert elfogult vagyok. Ennek mar csak az rsv4 jobb:-)
Mi lesz a kivalasztott kovetkezo?
Hello.2002 Rsv 1000 motorhoz csináltatnák túlméretes dugattyút és a dugattyúhoz furatnám fel a hengert.Tudnátok mondani egy max méretet amit a henger is elbír és egyéb módosítások nélkül megoldható.A nem megoldható kommenteket kérném mellőzni.Köszönöm.
Percek alatt átnézhető.
Keresek megvételre rsv1000 2004 évjárattól már a radiális fékes és o.z sok küllős változat érdekelne.
1.150.000Ft körül.
Ajánlatokat ha van ide kérném: +36/30-837-58-87 vagy hbrigi87@hotmail.com címre esetleg képekkel,adatokkal.
Előre is köszönöm!
Üdv!
van egy jó állapotú RSV MILLE RP-ből (piros számlapos, ami 2001-2003-ig volt.) való jó állapotú gyári műszerfalam. 43.000 km körül van benne. Nem került végül beépítésre a kiszemelt motorba.
40.000 Ft, ami fix.
Érdeklődni itt, vagy privát üzenetben lehet.
Mennyi az ára? Hangtompító van benne? Jobb oldali?
Üdv.
De nem akarlak elkeseriteni, Magyarorszagon nem ertik/tudjak mi az amit leirtal.
Ennek ennyi az ara, de kivancsi leszek mikorra megy el. Megkerhetlek hogy dobj majd egy PUt ha elment? Csak kivancsi vagyok.
Megegyszer: ez motor, es nem azert mert elfogult vagyok. Ennek mar csak az rsv4 jobb:-)
Mi lesz a kivalasztott kovetkezo?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/rsv_1000/aprilia_rsv_1000_factory-13432415
Mi a celod a furat novelessel?