Köszi szépen technoid!
Sajna az olaj szivárog egyértelműen.Letisztítás után elég hamar (30km)már megjelenik.
Aki javított már ilyet,leírhatná a tapasztalatait,hasznomra válna!
Kösz
Üdv
"The weep hole leads into a cavity between two seals on the water pump shaft; one for oil and the other for coolant. If either seal leaks it drains out the weep hole." http://www.apriliaforum.com/fo...
Vagyis:
A szivárogtató nyílás egy üregbe vezet a vízpumpa tengely két tömítése között. az egyik az olaj, a másik a hűtőfolyadék. Ha valamelyik szivárog, akkor a szivárogtató nyíláson tud kifolyni.
Bocs srácok...azt nem mondtam,az olaj szivárog rajt.
A blokk tetején található.
A kiegyenlítő tartály mögött található,de nem víztér.
Először azt hittem kitőrt egy darab a blokkból,de sikerült képet csinálnom róla...elég szabályos kör.
Eldugott helyen van...szabad szemmel nem látni rá,csak a telefon fért be a hütő felöl.
Sziasztok!
Tudja valaki,h ez a furat mi célt szolgál,ill.mivel van ledugózva?
Blokk jobb oldalán,az első henger mellett, a víztartály mögött található
Köszi a segítséget!
Üdv!
Sziasztok!
Van egy 2001-es RSV-m. Ugyan arról a típusról beszélünk, mint ami a lentebb említett Kollégának (BéciBy) is van... :) A fő kérdés, hogy erre most melyik típusú gyári kipufogó való? Mert ebay-en külön szedik az RP és az ME típust... Rosszat meg nem szeretnék venni, mert ahhoz meg drága nekem...
Én úgy tudom, hogy ez (2001) az RP kategória... csak ebay-en össze vissza írnak mindent... és nekem sokszor nem egyértelmű.
Köszönöm a segítséget.
Szeva Zé,
Nem persze ha rázza is a kormányteló reagál szerintem... inkább kényelmi szempont miatt lett átalakítva, kicsit talán túl is lőttem a célon, de majd a tartós teszt megmutatja. Egy hete kint voltam gyorsba kipróbálni... nem mondom nagyon jól lehetett terelgeti keresztbe.. merthogy csúszott mint a franc. Ami nagyon sokat hozott nekem az a karok cseréje kényelmesebb vastagabb rövidebb így jobbnak érzem őket. Sikerült egy idomos tuonot fabrikálnom
Köszönöm szépen, nem egy mindennapos a külseje az biztos, de sajnos nem az én érdemem, én is már így vásároltam, de igyekszem a fényezést az aszfalt felett tartani!!! :D
Sajna az olaj szivárog egyértelműen.Letisztítás után elég hamar (30km)már megjelenik.
Aki javított már ilyet,leírhatná a tapasztalatait,hasznomra válna!
Kösz
Üdv