Szomorú szívvel eladom Aprilia RSV Millémet hobbi váltás miatt. 2002-es, első gazdája vagyok, 18000km, szervízkönyves, szép állapotban van, extrákkal + gyári cuccokkal. Iár: 1450000HUF
Ha tudtok rá valakit, szóljatok!
Felmész .::IDE::.
Az ott lévő mail címre küldesz egy levelet, hogy szeretnél felhasználói nevet és jelszót, hogy letölthess (ingyenes)
Majd kiválasztod és letöltöd a megfelelőt, de szerintem neked az Aprilia RSV Mille Repair Manual lessz a jó
Szerintem e lehet vele túrázni akárhová!
Nekem még nem volt soha sehol bajom a kényelemmel!
A fogyasztásról annyit, hogy én amikor nagyon csak gurultam akkor volt 5.5 egyébként olyan 6.5-8.
Oldaldoboz tudtommal nincs hozzá, de szerintem ne is akarj rá rakni, max egy tanktáskát.
Hi. Az olasz gépeket (konkrétan Aprilia RSV, Ducati 999, MV Agusta F4) a japán 4 hegeresek nagyon gyalázzák?
Tudtok ilyen végsebességadatokat, ill gyorsulások?
ok oldaldobozt csak titkon reméltem :D mert ha hosszabb turára akarsz menni vele akkor mivan? hova rakod a csomagokat? Egy tanktáskába nem fér el minden...
A fogyasztás meg azért fontos dolog.Nemtudom hogy egy mille mennyit eszik az én FZR-em 5 max 6 literrel jár el vegyesbe de akkor temposan haladok.
hát most volt épp ma Aprilia tesztnap...és barátok kiprobálták az RSV-t...3an probálták abbol 2 azt mondta h szar röviden kényelmetlen....ehez hozzá kell tenni h ök ketten igen testesek :) a 3. azt mondta neki bejön...és összahasonlitás képp az egyik ment utánna a Tuono-val arra aztmondta h istenkirály :)
Mennyire megbízható az rsv? és mik a tipusbetegségei? Olyant hogy fogyasztás tudtok? Mennyire kényelmes? (itt lehetne összehasonlitani is esetleg más gépekkel)Mennyi olaj kell bele?Lehet e úgy turázásra használni hogy esetleg oldal dobozokat rakni rá,van egyáltalán ilyen?
Aprilia RSV1000R -em van. Puhatoloznék, hogy kinek milyen tapasztalata van a szervízekkel kapcsolatosan. Ki tud jó és megbízható Aprilia márkaszervízt? Előre is köszi.
igyis ugyis suzukival mész nem? különbenis az automata váltot is lehet élvezni néha
jelentem itt kisütött a nap, bizzunk benne hogy alpokadrián mégjobban fog sütni.
Azért ha tiszteséggel téped egy ezres GSX-R-nek akkor nem, tudod megfogni az egyenesben Na jó kanyarban lehet, hogy elmész Persze nagyon sok múlik azon, hogy egy olyan amatőr ül a gépen, mint én, vagy egy profi ömberke, aki a pályán nőtt fel
Remélem az a tetves eső, nem esik hétvégén, nem akarok autóval menni az Alpok Adriára.
PÁPÁ:-)
Szerintem a pilótától függ hogy ki fog meg kit az egyenesben
Énis lenyomtam már a ringen a célegyenesbe egy K5-ös gixxer ezert!
Szóval Viking komám retteghetsz tőlem,neked csak K4 van
Kár hogy nem az enyém a idei Tuono 1000 R ,azzal jó gyors vagyok
Bár Zsolti a nyomomban volt a Pegaso-val
Amúgy nekem a gépemre nem ártana egy leáttételezés,meg chip, mert ériztem hogy 05-ös Factory és a 06-os Tuono R sokkal erősebb!!!!!!!!!!!!!
Szomorú szívvel eladom Aprilia RSV Millémet hobbi váltás miatt. 2002-es, első gazdája vagyok, 18000km, szervízkönyves, szép állapotban van, extrákkal + gyári cuccokkal. Iár: 1450000HUF
Ha tudtok rá valakit, szóljatok!