Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remek, akkor ezt megbeszéltük
Az esőt inkább lemondom én is, mert jelenleg teli slick virít a hátsómon
Az ugy jó, ott rendes benzint árulnak és el sem lehet téveszteni.
OMV kút irsa mellet a 4-esen?
mondjuk féldélben?
Ez igy fain.
Mostmár csak nehogy valaki eljárja az esőtáncot . Legjobb ha titokban tartjuk!
No, a haditervem: Budapestről 2/a parassapusztáig, szlovák oldalon át sturovo (párkány), onnan Esztergom, Visegrád, Szentendre, Budapest. Megállhatunk Párkányban, Visegrádon, Dunabogdányban vagy Szentendrén egy óra duma+kaja kombóra, mindenhol tudok jó helyet ajánlani
Déltől kicsit előbb odaérünk Albertirsára, ott vmeik benzinkúton mi is megtankolunk, felhvjuk Végbélát + Fehérvári Pé-t(nemondkianevem ) külön-külön bekapcsolódnak Bp alatt, aztán ők majd tudják merre tovább
Szal akkor hol és mikor szedjük össze egymást egésszen pontosan?
Me mostmá hallottam annyi mindent széjjelmegy a fejem
Okés, akkor megkísérlek összehozni valami remek útvonaltervet, holnap délelőtt kiteszem ide
Na jó , nem szemből vazze!
Inkább csak találkozzunk
Nekem belefér 1, mert csak kettő van itthon .
Persze ,a négyesen összefuthatnánk a kenyér csapatával!
A 4-es azért jó,mert onnan rögtön fel lehet menni az új 0ára. onnan pedig a 2/a-ra. ideális találkahely mondjuk a ferihegynél a market central parkolója is!
Lehet máshol is talizni, csak javasoljatok vmi konkrétat! Nekem ez jutott eszembe.
Háj pfvari!
Azért egy jó dumcsizás is férjen már bele egy ebéddel!........Ha lehetnek ilyen extra kívánságok !...Csajokat nem kérek, az van itthon három is !
4esen?
4es úton?
legjobb lenne ott becsatlakozni
Persze, csak ne a belvárosba......
Rendben, akkor kb délre vagytok pesten, mondjuk gondolom 4 körül megindulnátok pest környékéről haza. Tervezhetek 4 szabad órába útvonalat?
Alap ,hogy jössz
Én is megyek a Debreceni különítményel!Zoli majd csörömpölj,ha indultok!Gondolom a 4-esen megyünk!
OK! Csináljuk , mert lehet ez az utolsó nagyobb vállalkozás az évről! Felöltözünk, megyünk , mi bajunk lehet?
Vagyis jobb ha motardal készülünk az útra?
Esőnapot tervezünk?
2/A-n Parassapuszta, aztán onnan ha van kedv, visszafelé egy alternatív útvonalon
Szóval hova is mennénk 24.-én déltől a dechatlontól?