Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyes válasz nekem egy eos 3 d-m van de utálom,analóg fun vagyok...De sajnos muszály haladni a korral
ó hát mit nekem az a plusz 200km/h ahhoz amennyivel mostanába szaladgálok.majd belejövök abba is.senki nem születik motorosnak és mindenki kezdi valahol.majd ha már tudok motorozni akkor kipróbálom milyen érzés
Drága barátom, nagy fotófun vagyok én is egyébként, ha a szakmám nem is az és pénzem sincs egy AF SLR-re. Tudom én. Csak mondom, hogy az oldalon az sok, természetesen nagy képeket csinálj, aztán majd behúzzuk kissebbe.
úgy megnézném a lábad remegését és a csőlátás miatti szédelgésedet Csak el ne ejtsd a tálcát
akkor nem gazdaságos képek lesznek mi?
Te igen sügér le is lehet kicsinyíteni de a minőség fontos...
még nem...de ami késik...az nem most lesz
Mentél már 260-al?
Sok, lassan fog töltődni.
az nekünk nem jó mer nekünk nem 6M kell hanem AM6
Hát a 10000-es fordulat megtette a hatását
na most te most akkor most elköszönsz most?
Én meg mivel járom az országot viszem a gépemet és fotózok ezerrel...6M-pixel elég lessz...?
de meg ám.lesz min gyakorolni.meg persze irogatni akarok majd ide is az meg hogy néz ki:
-a tiéd mennyit visz?
-110et hátszéllel 14es lánckerékkel.a tiéd?
-260-ál kezd már rángatni...
asszony nem bírta sokáig
szóval egy lódarázzsal fogsz gurulgatni?azért az rs-t megtartod nem?
Ez mind kivitelezhető
visszajött apu
Így van. Majd Gedeon lesz a motordokink!
látod ez a jó hozzáállás.majd cikkeket kell írni hogy izgalmas legyen az oldal.meg tesztet a mociról, képeket küldeni meg ilyen apróságok.részt venni az RS talin
Tudsz wordbe írni nem, na nekem ez már sokat jelent.... Teszt stb...
Én se arra gondoltam....h én csinálom vagy mittomén...eleve nem enyém az ötlet meg kasu vagyok én ahoz...! De véleményt nyílvánítok és segítek amiben tudok ( ha kell....)
hööööööö