Egyszerüen iszonyat manapság mit lenem adnak a tévékben meg a DVD-k ben meg néhány ujságban a neten esetleg 1-2 emlék galériákban!Nekem is úgy monták én ilyeneket nemnézek
Hú ez borzalmas lehetett.....én is néztem egyszer egy hasonló müsort egy bombázó csaj és két pasi...egyszer csk az egyik pasi lement kutyába és a másik beakasztott neki Mentem hányni
Még azért ott nemtartok ,de egy este volt etéren neagy csalódásom.Nemtudtam alukálni,be a tv véretlenül felnőtt műsor egy gyönyörű formás popó betelitti a képernyőt amint éppen munkálkodnak rajta.Na mondom ezt megvárom kíváncsi vagyok a popó gazdályának a többi részére is.Megy a műsor közelitt a kamera meg másik szög aztán jött a sokk Egyszercsak a popsi gazdájának a himbi limbie lefityent Hát mitne mongyak sokkolt!
Nekem egy sima inbusz csavar van az húzza össze a spiráltha felül lebontom és ezt az alsó csavart kiveszem simán kikell tudnom húzni a szárat.Összerakásnál kell nagyobbat nyomni a rugó miatt.A defekt prayra én is gondoltam ,de csak akkor ha szitás.
Kedves RS fórumozók!RS talit szeretnénk szervezni!Valami központi helyet keresünk ami nagyábol mindenkinek = távolságra van!Akit érdekel légyszi írjon minél elöbb a gedeon82@freemail.hu e-mail címre.