Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ezek a szemét médiások mindet megtesznek a nézettségért
Egyszerüen iszonyat manapság mit lenem adnak a tévékben meg a DVD-k ben meg néhány ujságban a neten esetleg 1-2 emlék galériákban!Nekem is úgy monták én ilyeneket nemnézek
Hú ez borzalmas lehetett.....én is néztem egyszer egy hasonló müsort egy bombázó csaj és két pasi...egyszer csk az egyik pasi lement kutyába és a másik beakasztott neki Mentem hányni
Na az nekem is jóljönne!Én meg a kockás hasra gyúrok!A vizszintes csíkok már megvannak
Még azért ott nemtartok ,de egy este volt etéren neagy csalódásom.Nemtudtam alukálni,be a tv véretlenül felnőtt műsor egy gyönyörű formás popó betelitti a képernyőt amint éppen munkálkodnak rajta.Na mondom ezt megvárom kíváncsi vagyok a popó gazdályának a többi részére is.Megy a műsor közelitt a kamera meg másik szög aztán jött a sokk Egyszercsak a popsi gazdájának a himbi limbie lefityent Hát mitne mongyak sokkolt!
Gyúrós takonykoromban 114 volt a mellbőségem most ez a méret a hasamon van
Most töltöttem meg a pocimat egy kis tequilával
Hát esetleg a hozott pia menyisége kompenzálja 0-ás melltartót!
mi csak nem azt vallod hogy a jövő puncija a férfisegg?
A sok kis nyikhaj pöcsű?Hát ja jobbhíján.
Melltartóméretem nincs de L-es boxeralsót hordok
Igen igen itt.Név,cím,telszám,melltartó méret!Ezek kellenek a jelentkezéshez!
Most lehet hogy polírozzák a bohócot
Tegnap tök jó volt a tejfelesszájuakat lehetett szivatni
Itt lehet jelentkezni az RS-talira?
Defektes kerékkel a legjobb dönteni lábtartóig
Én nem unatkozom a gyerek nem akar aludni csak nyügösködik
Unatkozom!Legszívessenben szagatnék egyet!
Nekem muszály volt a légkulcs annélkül nem jött szét...
Nekem egy sima inbusz csavar van az húzza össze a spiráltha felül lebontom és ezt az alsó csavart kiveszem simán kikell tudnom húzni a szárat.Összerakásnál kell nagyobbat nyomni a rugó miatt.A defekt prayra én is gondoltam ,de csak akkor ha szitás.
Kedves RS fórumozók!RS talit szeretnénk szervezni!Valami központi helyet keresünk ami nagyábol mindenkinek = távolságra van!Akit érdekel légyszi írjon minél elöbb a gedeon82@freemail.hu e-mail címre.
Széthúzásnál kell az alsó csavarhoz....Nekem is lassu volt de fújtam bele defekttömítőt és meggyógyult
Légkulcs?Mihez?
Lassú a ku...anyát.Talán lehet dugózni még nemtudom megkell nézni de az is lehet ,hogy szitás.
kb egy deci...telónként....légkulcsot készíts hozzá