Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövőhónapban vége a vizsgáimnak, szal rá tudok állni. Lehetne egy RS oldal, 50-125 ccm-ig. Nah?
na várjál nem egy idős ember ment a mocival?valaki fórumra bevágta a hírt h aki vezette a Samarát 16éves volt
KÁD
én is gondoltam már rá.a style már meg is van.bár én inkább mocisklubra gondoltam
Pohár,vödör,üveg,edény,tál, stb.
Igényes oldalra gondolok!
Nem ez figyelmetlenség volt egy ETZ-s ment a 6-oson kb 90-el és keresztbe kihajtott egy szamara....szegény srácnak sansza sem volt..Megálltunk de már vége volt.....Majdnem meglincseltük a manuszt..
Ha már így együtt vagyunk, mit szólnátok egy RS oldalhoz, ha benne vagytok készítenék egyet, persze ehhez ti is kellnétek (cikkeket, teszteket irni bla bla)?
tudom.jó idő volt a rutinpályán
Ja ez sajna majd mindennapi
merre láttad?te figyu hogy hívják azt a cuccot amibe beletöltöd a vizet?
Ma inkább ha hő volt
Szeva gedeon...Láttam ma egy motorost meghalni...Nem volt szívderítő.... És 100%ban az autós volt a hibás...
Én már raktam be lámpába lámpát Egy nagyobb szarfényü fényszóróba beépítettem egy kissebb erős fényüt...Még a Xenon ami járható mert 35w és nem égeti a foncsort
és ha eső?akkor má nem is skacok mi?
Ha hó skacok!
Tényleg nem tudok eladni egy tetőcsomit...Nekem van három féle a garázsban,,,Bocsi
ááá...túl kevés az ára...
Az audi A4-es lámpa 275000
hányat? Mi pénz?
Igen ám, erősebb lesz a fénye, viszont attól még nem visz távolabbra.
Azzal az örökös élettel vitatkoznék....Tudod te hány ledes hátsólámpát eladok?
hát most így lányos zavaromban nem is tudom mit mondjak.azt hiszem nem.de most komolyan.2db tetőcsomagtartó.nekünk Lanoson volt.
Halogén sisaklámpa?Mint a bányászoknak