Az hittem hogy a gyújtás fokát kérdezed mert annak 20foknak kell lennie megfelelő műszeren. Az elő gyújtás az attól függ milyen rendszer? Mert ha fix gyújtás akkor ott nem tudsz állítani semmit mert a lendkerék elhalad a fix jeladónál.
Szia, rakok össze rs50 es blokkot, AM6 - os. nem volt hozzá gyujtás rendszer, :alaplap, lendkerék, stb... megoldottam más tipussal, van szikra. DE! MENNYI LEGYEN AZ ELŐGYUJTÁS? EZ ITT A KÉRDÉS?
Keresek Aprilia rs 50 2t-hez komplett levegő szűrő házat 17,5 dellorto karburátorhoz komplett kézi szivatót illetve első fékcsövet és olajpumpát. Akinek van az kérem jelezze köszönöm.
Sziasztok! Van nekem egy 2001-es Aprilia RS50-em. Múltkor mikor beváltottam 1-esbe, letört a bal első sebváltó/lábtartó konzol. Körülbelül 10 éve volt meghegesztve, így inkább szeretnénk egy új konzolt. A kérdés az, hogy hol vehetek bontottat, vagy hogy esetleg van-e valakinek?
Sziasztok, tud valaki vidiót valahol 2008 as évjáratu rs 50 szészereléséröl. Meg ha kiszedem gyári légszűrőt és egy sport légszűrőt rakok be akkor kell e fúvokát cserélni.
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, világítással kapcsolatban.
Az alany egy RS 50 szívlámpás 1998- ból.
Milyen fényforrás alkalmazható,
tompított fényforrásként
Jelenleg egy H1-es 55w halogén van benne 2db adapterrel.
Egyértelmű mókolás... nem tudom bírni fogja e a foncsor, hosszútávon megbízható megoldás érdekelne!?
Sziasztok tudna valaki segíteni
Aprilia sr 50 robogóra érdemes - e.,sport levegőszűrőt rá tenni
Ha igen milyen méret jó hozzá?
Telyesítményt növeli?
Vagy csak a fogyasztást?
Köszönöm a válaszokat előre is
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni van egy Aprilia RS 50 motrom. Nem tudom kinyitni a benzin tankot meg a rakodó részt se mi lehet az oka ? Kulcsot nem tudom elforditani . Előre is köszönöm a válaszokat .
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Aprilia Rs50 2004-em.
Valamiért nem pörög fel a motor. Van amikor 8ezernél nem megy tovább, van amikor 4ezernél sem.
Gyertyát cseréltem, karburátort ki takaritottam, kipufogót ki égettem, de ez sem segített.
Ha valakinek lenne valami ötlete, azért nagyon hálás lennék! :).
Hello. Van egy Rs50-esem és az lenne a kérdésem hogy van-e valakinek eladó/ tud olyan oldalt ahol lehet kapni hatsó lábtartókat felfüggesztéssel?
Akinek van NE tartsa magában.
www.oem-parts.hu
Kis segítséget kérnék, világítással kapcsolatban.
Az alany egy RS 50 szívlámpás 1998- ból.
Milyen fényforrás alkalmazható,
tompított fényforrásként
Jelenleg egy H1-es 55w halogén van benne 2db adapterrel.
Egyértelmű mókolás... nem tudom bírni fogja e a foncsor, hosszútávon megbízható megoldás érdekelne!?
Aprilia sr 50 robogóra érdemes - e.,sport levegőszűrőt rá tenni
Ha igen milyen méret jó hozzá?
Telyesítményt növeli?
Vagy csak a fogyasztást?
Köszönöm a válaszokat előre is
alkatrészek raktárról másnapra
Segítséget szeretnék kérni van egy Aprilia RS 50 motrom. Nem tudom kinyitni a benzin tankot meg a rakodó részt se mi lehet az oka ? Kulcsot nem tudom elforditani . Előre is köszönöm a válaszokat .
légszűrő házat keresek
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Aprilia Rs50 2004-em.
Valamiért nem pörög fel a motor. Van amikor 8ezernél nem megy tovább, van amikor 4ezernél sem.
Gyertyát cseréltem, karburátort ki takaritottam, kipufogót ki égettem, de ez sem segített.
Ha valakinek lenne valami ötlete, azért nagyon hálás lennék! :).
Akinek van NE tartsa magában.