Szerintem tudja a kis gonosz, hogy sosem adnám el, és ki is használja a helyzetét.
Viccen kívül két normális éve volt a nálam eltöltött 6-ból,,,és ez a kettő bőven kárpótolt a másik négy elbaszottért.
Lesz másik blokk,vagy valószínűleg egy komplett motor, jóval kevesebbért, mintha ebből akarnák egy másik jó blokkot faragni.
Most viszont a Gixxeren van a sor,azzal (is) foglalkozni kell kicsit.
El se hiszem.
Már elkezdtem volna visszakórencsálni a volt kék RGV-met,,,de nekem nem nagyon lett volna szívem szétbontani,,,meg hát, kár is lenne érte, hisz megy,jó is mindene,,,forgalmija, műszakija van...
Előre is köszi,,,várom a válaszodat.
hali ismét mindenki szétszéledve, motoroztok mi... kivétel Álmost mert ő tuti most is szerel
szval olyan problémám merült fel, amit nem értek, hogy a motor 9ezres fordulatszám felett és kanyarból kijövet, egészen fél gázállásig nem reagál semmit, amikor elérem kb az 50%-t akkor meg zuh megindul mint a disznó. Na most ez hogy is mondjam, NAGYON látványos motorozást eredményez, de én nekem nem tetszik, hogy állandóan ki akar törni. Valaki esetleg találkozott már ilyennel? Dús lenne a közepe? Tű beljebb? Eléggé tanácstalan vagyok és lecsukni sem akarom magam. Hétfőn tudok tesztelni eleget mert megyek a szlovákia ringre, de megragasztani sem szeretném... előre is köszi
Valakit érdekel 2003as Rs 125? a blokkot összekell rakni, de minden megvan hozzá új csapágyak(KOYO), szimeringek, tömítésszett,szívótorok,lánc/lánckerekek(JT),power nyelv,km spirál,műanyag fogaskerekek,idomok újrafestve(MATT FEKETE) a matricát nem rakattam még rá de adom aztis,a lámpát felújjítattam, a karbit is csak bekell állítani,új aksi,izzók cserélve,fékolajat/motorolajat/hajtóműolajat adok hozzá, első gumi 90% a hátsó cserére szorúl, ami hibája van a plexi kicsit megvan repedve de felse tűnik + még a fordlatszám mérő üveg ami végigrepedt de működik! 370000Ft
Sziasztok! van vkinek eladó plexije RS250-hez? Áttetsző lenne jó!
Sajnos a hétvégén átfordultam egy megcsúszásnál az elején és eltörtem a plexit! Remélem valakinél akad!
Helo mindenki lene egy elado kormány gátlom ha valakit érdekelne 7 fokozatban álithato, hozá tartozo bilincsel, 15000 irány ár! Rgv 250 rötl. De kawasaki zxr 400 on is volt. jó lehet az rs re is
Itt a környékünkön van egy elvetemült gyűjtő,,, de személyesen nem ismerem,,, csak a szerelőnél mindig összefutok valamelyik motorjával...
Múltkorában mentem is egy karikát egy kis 125-ös kéthengeressel még a 70-es évekből.
Egész jól szedte a lábát kicsi és veterán létére.
Ezt is csak véletlenül az apróhirdetéses oldalon találtam. Ezeket a magángyűjteményeket általában óvja a tulaj a látogatóktól. Személyesen meg sajnos egyiket sem ismerem.
Én is csinálok egy ilyen gyűjteményt, képekből egyébként tudtok ilyen MEGTEKINTHETŐ gyűjteményről? szerintem simán összeütnénk egy autóra való "őrültet"
Hát is-is. A Biaggi '94-es (amivel a szezon elején ment) motorját tavaly árulták egy olasz apróhirdetéses oldalon, asszem valami 40.000-45.000 euró körüli összegért.
Viccen kívül két normális éve volt a nálam eltöltött 6-ból,,,és ez a kettő bőven kárpótolt a másik négy elbaszottért.
Lesz másik blokk,vagy valószínűleg egy komplett motor, jóval kevesebbért, mintha ebből akarnák egy másik jó blokkot faragni.
Most viszont a Gixxeren van a sor,azzal (is) foglalkozni kell kicsit.
http://youtu.be/VEoKGX17VoY
Ha rotyog akkor nagyon dús,vedd el a tűt teljesen próbára!
Ha jó irányú a változás ,csökkentsd az alapjárati fúvókát is!
Már elkezdtem volna visszakórencsálni a volt kék RGV-met,,,de nekem nem nagyon lett volna szívem szétbontani,,,meg hát, kár is lenne érte, hisz megy,jó is mindene,,,forgalmija, műszakija van...
Előre is köszi,,,várom a válaszodat.
szval olyan problémám merült fel, amit nem értek, hogy a motor 9ezres fordulatszám felett és kanyarból kijövet, egészen fél gázállásig nem reagál semmit, amikor elérem kb az 50%-t akkor meg zuh megindul mint a disznó. Na most ez hogy is mondjam, NAGYON látványos motorozást eredményez, de én nekem nem tetszik, hogy állandóan ki akar törni. Valaki esetleg találkozott már ilyennel? Dús lenne a közepe? Tű beljebb? Eléggé tanácstalan vagyok és lecsukni sem akarom magam. Hétfőn tudok tesztelni eleget mert megyek a szlovákia ringre, de megragasztani sem szeretném... előre is köszi
Sajnos a hétvégén átfordultam egy megcsúszásnál az elején és eltörtem a plexit! Remélem valakinél akad!
minden ami képen van=50000ft
http://www.ebay.com/itm/Dual-t...
Elkezdtük motorgumikat árulni.
Mind új. 2012-2013as gyártás.
Rengeteg méretben, fajtában és stílusban.
Ha érdekel akkor adatlapomon van elérhetőség. Írj rám.
Múltkorában mentem is egy karikát egy kis 125-ös kéthengeressel még a 70-es évekből.
Egész jól szedte a lábát kicsi és veterán létére.
Main items are: Cylinders / Carburetta / Gearbox internals / Generator