állítólag a forgalmiban 125van de a motor 250.tudsz róla valamit?tegnap beszéltem a sráccal,de elég kacifántos a papír része..amugy meg gyanús kinézetre egy AF1 Futura
Van egy cserélhető RS250 95' az aprók között!Esetleg infója róla valakinek?Magáról a 250ről mit lehet tudni?Buktatók?Mire kell figyelni?Típushibák esetleg?
Előre is köszi a segítséget!
Motoros üdvözlettel!
Krisz
Semmit nem vettem. Egyelőre nem is látok esélyt rá. Majd télen hátha. Még a cagiva marékba az is végeláthatatlan :D
Én is néztem képek alapján is megnyerő volt az RS.
Pipamocsokkal szórták fel.
Élj abban a hitben, hogy bármit meg lehet csinálni, csak te érthetsz a dolgokhoz. Az NSR250, és a TZR250 főtengelyét is meg lehet csinálni, csak egyszerűbb círka 200ezerért újat beleemelni mintsem gépműhelybe spekulálgatni. De oszd már ki légyszives a JRC nevű úriembert is mert Ő nem ért ám hozzá. És az én elméletemet támasztja alá. Lehet látta a TV-ben.
érdeklődni:06209615501,06302998353.
Bejáratós gépbe Agip Racinget milyen arányban kevernétek?
Van egy cserélhető RS250 95' az aprók között!Esetleg infója róla valakinek?Magáról a 250ről mit lehet tudni?Buktatók?Mire kell figyelni?Típushibák esetleg?
Előre is köszi a segítséget!
Motoros üdvözlettel!
Krisz
Keresek 98 utáni (új típusú szárankénti húzó nyomó) elejét vagy telókat
Én is néztem képek alapján is megnyerő volt az RS.
Vettél már valamit ,én megvettem az ezüst RS t ,bontatlan nagyon jó gyári ,fényezték de mindene eredeti kevés km
Papíros a váz És mit jelent hogy komplett!
jakabracing@gmail.com ide írj légyszi és küldj képeket köszi
Élj abban a hitben, hogy bármit meg lehet csinálni, csak te érthetsz a dolgokhoz. Az NSR250, és a TZR250 főtengelyét is meg lehet csinálni, csak egyszerűbb círka 200ezerért újat beleemelni mintsem gépműhelybe spekulálgatni. De oszd már ki légyszives a JRC nevű úriembert is mert Ő nem ért ám hozzá. És az én elméletemet támasztja alá. Lehet látta a TV-ben.
Csinálhatsz akármit akkor se jó hidd el pár embernek beletört már a bicskája!