Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Május 1-től megszüntetik a 98-as üzemanyag forgalmazását. Maradnak a prémium üzemanyagok. Ezek oktánszám tekintetében mennyit tudnak? (99+, 100 ?) Bírják a magasabb sűrítést, vagy más jellegű adalékok vannak bennük?

Az Agip Racing 2t mindenhol következetesen pre-mix olajként szerepel, http://www.agipuk.co.uk/racing...
szemben az Agip Speed 2t-vel,
http://www.agipuk.co.uk/speed2...
ami "injector/pre-mix" ajánlásos.
Ezzel együtt a Racing2T jól működött szivattyúval nálad? Akkor miért nem javasolják gyárilag?
Kik csinaljak neked olaszorszagban?AZ kiraly eleg messze eler a kezed, jo ha van ott az embernek kapcsolat.Majd segithetnel egy haveromnak,ot biztos erdekelne van jopar hengere megkene csinaltatni gilardoniekkal,segitesz? Dede Istvannak hivjak.
sulyt es minosegi anyagokat leszamitva igen-igen kozelalnak... egy special special marad de nezzd meg 250 sp elejet hogy megy,nem kicsit...
Igen es ezt te mondod, egy halal ontvenyhibas forgattyuhaz gyari "futoszalagos motoron" minden fasza csak azon a kurva fuvokan tori az aramlast,gyors toltest a francba?! Ez mar megbocsass de ugy faszsag ahogy van.Akkor a special motorok, meg levegos 70 es 100as kartok biztos fulladoznak az 1:15-1:25os kevereknel.... lol Egykori meghozza 90es evek eleji gp technika replica kiadasa minden rs250.Ha meg lattad mar a kartelet (remelem igen) akkor eszreveszed hogy ordit az olajcsap hogy nelkulozheto.

ez az amit a keveros rendszer nem tud... de annyit tud hogy ne huzza vegig a hengert,ne torjon a hajtokar,ne bujjon ki tugorgo es ne usse ki a blokk oldalat,majd rajossz.Ahol benzin ott olaj is.pumpanal ahol van benzin,csak gaznal olaj,errol ennyit.Azt meg hogy ausztraliaba meg americaban nem veszik le az o dolguk mert ugyan ugy szabaly mint olaszorszagban. Annyit kerdezek toled amiota versenymotor 2tutem az miota keverekes VERSENYRE? errol megint ennyit.Csak emisszios szabalyok miatt van pumpa rajta mert igy azsiaban es svajcban is lehetett meg 2003ban is forgalmazni,a katalizatorral egyetemben.

Aki meg hogy motorfekkel megy valaki annak minek ilyen motor.Agip racinget en a helyedben nem raknek tartalyba ugyanis letezo egyik legsurubb kart olaj :D mas olajjal szinten nem mert szerkezeti lancuknal kifolyolag oltjak egymast,ami jelenesetben habzas ami utan jon krororm es tik.ricin vs ester.
Én sem bízok benne
Barcsak nekem is egyben lenne mar a gepem.....
Latom mindenki itt van aki szamit..:)
na hát akkor ugy néz ki ezt élőben meg fogjátok tudni beszélni!
Dadis vasarnap kint vagy a Dunlop Trophyn..?
az mindegy. :)
A GP egy mas vilag,a mi gepeink fenyevekre vannak toluk...
Én tutinem. Nemáll semmiből se kikötni. Ha annyira megbizható és jólenne a különolajzás, akkor gp-ben is azzal mennének :D
Figyu termeszetesen nincs harag,meg kotekedes mert annak motoros korben nincs ertelme.....az a kocsmaban zajlik.
En sok-sok kulfoldi infot begyujtve mindenesetre nyugodtan rajtahagynam a pumpat az elonyei miatt,es tennek 1:100-hoz olajat a tankba....Ha holnap kene indulnom egy amator kupan,nyilt napon akkor ezt valasztanam.
Ja es az Agip Racing olaj kulonoljazashoz is jo,mert olyat spec. hasznaltam regebben.
Ha valakinek Nikasil kell,akkor pedig szoljon mert az emlitett ar (100.000Ft) kb. feleert mar megcsinaljak nekem olaszban..
(30) 612-8980
Dadis utan:"szerelo ur"

Ez tetszett,kossz a bizalmat.
Nem kötekedésképpen, de szerintem, szerintünk, minden 2ütemű motoron van értelme kikötni a különolajzást, és csakis kizárólag keverékkel hajtani.
Elösször mindenki azthiszi, hogy nem gyengepontja az olajzás... Nemnagyon lehet bizni az olajpumpában szerintem. Főleg, ha csak a nicasil került postával együtt 100e-be, akkormeg főleg nem, hogy egy ilyen kis sallang miatt akadjon szét.
akkor maradjunk annyiban hogy én a tapasztalataikban bízom,az pedig engem igazol.ennyi
Nem hiszem hogy az olajzas a gyenge pontja lenne..inkabb a hozza nem ertes.
Egyertelmu hogy a gyari Suzuki manual is lekoti az olajpumpat,de ezen kivul meg sok-sok mas modositast is ir..egy komoly versenygephez ad ki egy komplett pakkot.
A keverek egy biztos dolog,de kerdes az hogy van-e ertelme egy kozel gyari RS-en vagy RGV-n.
Az RS-nek ez nem gyenge pontja.
Itt a fórumban megtalálod, rákattintasz és adatlapján van..
ott lehet vak vagyok de nem látom
nem 10, annál kevesebb:):)
Kérdezd meg Varges szerelő úrat. Ott a telszáma. Ő biztos segít, és ellát hasznos tanácsokkal.
hát látom megy az osztás rendesen csak még választ nem nagyon kaptam a kérdésemre
alkatrész ellátottság milyen ? aranyáron van vagy kibirható? ritka moci (remélem nem 10 szaladgál belöle magyarországon és olaszbol kell rendelni az alkatrészt)?
és nem fog rámenni a gatyám mert nagyon alkalmi vétel lesz
a moci fel lett újitva és 215mentek vele tegnap, menyi a végsebessége?
válaszokat elöre is köszi
na megelőztél