Nyomaték van a 2t-be bőven.
Csak 4t úgy folyamatosabban adja le szerintem.
De ez hülyeség mert minden moci máshogy van hangolva, nézz meg egy sportmotort meg egy choppert.
Melyikbe van több nyomaték?
Jah és ezt a 1.5x-es hátrányt ledolgozza azzal hogy 35 kilóval könnyebb mint egy 400-as 4T és pont emiatt ugyanott vannak. Van egy RGV 250 hírdetés a neten. Úgy árulják a vasat hogy kilencevnsokban gyorsulást nyert 400-as kategóriában
micsodaaa? a 4T-ben több ló van ugyanakkora cm3-ban? Hát akkor de rossz volt azoknak akik 2002-ben 500-as 2T-kel mentek az 1000-es 4T-k ellen a MotoGp-n
Azért jobb a 4T nyomatékban mert azzal szemben hogy a 2T-nél egy fõtengelyfordulatra egy munkaütem jut, ez 2x jobb mint a 4T-nél, csak 1.5x-er nyomatékosabb annál. Le-ben viszont tartja a 2x- elõnyt Ennyi.
na az ugy van hogy a 2t-k kis ccm ben jobbak meg több ló is van benne de nincs nyomatékuk. A 4 t meg nagy ccm ben működik jól. a 4t kis ccm ben kevesebb a ló benne de nyomatéka nagyobb. De sztem a mociknál a ló számit. A nyomaték a kamionoknak kell sztem
szerintem vmit elnéztél pl cbr 125 és rs 125! melyiknek nagyobb a nyomatékja és melyikbe van több paci??!! cbr nyomatékosabb rs be meg kicsit több paci van de bocs ha nem jol tom
Csak 4t úgy folyamatosabban adja le szerintem.
De ez hülyeség mert minden moci máshogy van hangolva, nézz meg egy sportmotort meg egy choppert.
Melyikbe van több nyomaték?
de igazad van!!!!
YBR 250-21paci (4t)
RS 250-70paci (2t)
akko most nmivan????
Azért jobb a 4T nyomatékban mert azzal szemben hogy a 2T-nél egy fõtengelyfordulatra egy munkaütem jut, ez 2x jobb mint a 4T-nél, csak 1.5x-er nyomatékosabb annál. Le-ben viszont tartja a 2x- elõnyt Ennyi.
sztem a 2 t nyomatékosabb
honda inova (4 t)
jó nem ugyanaz a kategória d a nyomaték számotvetően nagyobb az rs nek ugyanakkora ccm-be