hello mindenki! www.aprilia-racing.hu egy folyamatosan fejlődő oldal! Mindenkit szívesen látunk a tagok között, bannercsere is érdekel! mail címem: takarojani@gmail.com (linkbe is) takarojani@gmail.com
érdekelne vkit Rs 250 re az ülésalatti idom ami kivülről carbonmintás amugy gyári müanyag... vmi gyári tuning kiegészítő szerüség...(nem tünt olyan fóliás bohócságnak a cucc) ha igen akkor mondjatok rá árat hogy kb egy ilyen mit ér? mert fogalmam sincs
Tuono!(MEg mindeni)
Én megyek a géppel utcán is meg pályán is igazából 125000-130000 km a szavatossága de ez negymértékben függ a z igénybevételtől.Kép pedig már van fenn.
Ja és a 600f el szemben természetesen én győztem.
Aprilia RS 250-hez keresek palyaidomot!!
Aki tud ilyenrol vagy valakirol akinek van kerem szoljon!
Koszi elore is,
Gabor
(30) 612-8980 yamahafehervar@t-online.hu
Nah megszólalt z3 a nagy tapasztalatával
Beismerem télleg hülyeséget irtam pont fordíva van
de z3-ra nem tudok mit mondani
ez a gyerek kész (ezzel az állandó jaj de szánalmas vagy szövegével )
jaja. szerintem 10x aggreszívebben néz ki egy motor ha mindkét oldalán van egy kályhacsõ :) 2T-nél elsõre hülyén néz ki, de ott is nagyot dob a kinézeten.
nekem a VFR-400 kifejezetten tetszik, igaz az V4-es. A másik meg szerintem az 1000-es V2-es 4T-knek van a legfaszább varacskosdiszó hangjuk. a két májer a TL-1000 és az RSV-1000. én hallottam õket pár méterrõl túráztatni meg elindulni vááááá azóta azon kísérletezek hogy 2T-re is átvigyem ezt az érzést
jah még egy régebbi motorrevübe volt egy régebbi kawa! asszem 24 hengeres volt mint egy radiátor ugy nézett ki abba is hosszába volt 2 sorba(a motor is elég hosszu volt) majd megkeresem a képet
brezofighter@freemail.hu vegyél fel! Köszi:Brezo
Lenne valakinek rendszámnélküli rs250-se vagy tudnátok hogy hol juthatok hozzá
Válaszotok előre is köszi
Neked milyen motoros van..?
Ha RS 250 vagy RGV 250 akkor dobj egy mailt!
varges99@yahoo.com
Udv.
Gabor
Én megyek a géppel utcán is meg pályán is igazából 125000-130000 km a szavatossága de ez negymértékben függ a z igénybevételtől.Kép pedig már van fenn.
Ja és a 600f el szemben természetesen én győztem.
Aprilia RS 250-hez keresek palyaidomot!!
Aki tud ilyenrol vagy valakirol akinek van kerem szoljon!
Koszi elore is,
Gabor
(30) 612-8980
yamahafehervar@t-online.hu
Beismerem télleg hülyeséget irtam pont fordíva van
de z3-ra nem tudok mit mondani
ez a gyerek kész (ezzel az állandó jaj de szánalmas vagy szövegével )