csövi, nekem is hasonló problémám van, 8000nél kicsit elgyengül aztán 9 körül felerősödik és megy is szépen aztán 10.500tól megint legyengül. üresben is 11.500ig pörög max, pedig reszelt henger van benne, aminek azért ütnie kéne a magas fordulatot
nem minden esetbe
hallottam már 1-2 érdekes sztorit hogy hogy detonált a dugó mert nem volt ki centírozva, és a hajtókar alsó réz hézagolóját elkente a dugó meg detonált ...
Ezt komolyan nem értem..
Tényleg van oylan ember, aki szét tud szedni, és össze tud rakni egy főtengelyt, de már kicentRírozni nem tudja?
Ez valahogy nem éltszerű
Maradt egy pár rs extrema és rotax 123 alkatrészem...
Ha éppen keresel valami,dobj egy emailt.hát ha tudok segíteni
Elérhetőségem: sanyisimson@freemail.hu
Valaki segítsen! Az mitől van hogy a végsűrítés 10Bár vagyis jó de viszont a motor magas tartományba gyenge sőt ki se pörög. terhelés alatt 8 ezer felé? üresbe mikor le forgatnám akk 12 nél tovább nem forog. gondoltam arra hogy a rendszerembe lenne valami dugulás de ennyire?
azóta már elkelt a motor vele együtt a rendszer is
hallottam már 1-2 érdekes sztorit hogy hogy detonált a dugó mert nem volt ki centírozva, és a hajtókar alsó réz hézagolóját elkente a dugó meg detonált ...
hettmann.alex@gmail.com
lehetetlen ugy összerésselni hogy pont jó legyen
Tényleg van oylan ember, aki szét tud szedni, és össze tud rakni egy főtengelyt, de már kicentRírozni nem tudja?
Ez valahogy nem éltszerű
150/70
Kinek mennyit ér?
Ha éppen keresel valami,dobj egy emailt.hát ha tudok segíteni
Elérhetőségem: sanyisimson@freemail.hu
Üdv:Sanyi