Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! egy olyan dologban kérnék segítséget hogy kéne nekem 123-as rotax blokkhoz ( extrema) power nyelv..köszönöm előre is a segítséget.
hello: főtengely= 18000ft vagy komplett blokk henger nélkül=50000ft
arrow sport rendszer=32000ft
csövi, nekem is hasonló problémám van, 8000nél kicsit elgyengül aztán 9 körül felerősödik és megy is szépen aztán 10.500tól megint legyengül. üresben is 11.500ig pörög max, pedig reszelt henger van benne, aminek azért ütnie kéne a magas fordulatot
Már nincs.
azóta már elkelt a motor vele együtt a rendszer is
nem minden esetbe
hallottam már 1-2 érdekes sztorit hogy hogy detonált a dugó mert nem volt ki centírozva, és a hajtókar alsó réz hézagolóját elkente a dugó meg detonált ...
Szia, emailben tudnál küldeni nekem egy telefonszámot?

hettmann.alex@gmail.com
Membrán megvan még?
Valakinek keveset futott főtengelye van...?
présselni
a hajtokar cserénél minidg centirozák a főtengej!
lehetetlen ugy összerésselni hogy pont jó legyen
Ezt komolyan nem értem..
Tényleg van oylan ember, aki szét tud szedni, és össze tud rakni egy főtengelyt, de már kicentRírozni nem tudja?
Ez valahogy nem éltszerű
Meg van még a rendszer? :)
Sport rendszert keresek olcsón :) Gianelli,arrow stb :)
Centír is
aprilia rs 125 (rotax 122)-es motor blok alkatrészek eladók .más tipusu motor alkatrész beszámitás lehet.06304053450
csáoirj üzenet h mennyiért adod lejhet érdekel takacsgabi@freemail.hu
nem figyeltem az előzményeket de csak hajtókar lett cserélve és annyi vagy centírozták is a főtengelyt ?
Eladó 1-2 szezonra való gumi!
150/70
Kinek mennyit ér?
Esetleg valakit érdekel sérűlt rotax 122 henger/dugó/főtengely?
Hello, van kb 2000 km-es vertex dugóval 30.000 hufért. Érdeklődni tudsz az rs125.gabor@gmail.com-on vagy telefonon a 06-30/40-33-613on.
Maradt egy pár rs extrema és rotax 123 alkatrészem...
Ha éppen keresel valami,dobj egy emailt.hát ha tudok segíteni
Elérhetőségem: sanyisimson@freemail.hu

Üdv:Sanyi
Valaki segítsen! Az mitől van hogy a végsűrítés 10Bár vagyis jó de viszont a motor magas tartományba gyenge sőt ki se pörög. terhelés alatt 8 ezer felé? üresbe mikor le forgatnám akk 12 nél tovább nem forog. gondoltam arra hogy a rendszerembe lenne valami dugulás de ennyire?
Van egy forgalmis rs vázam eladó akit érdekel hivjon: 0620/2433041