Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló! én aprilia könyvben néztem, hogy 75W-90-es olaj jó bele..na most én voltam bent motoros boltban, kérdeztem az eladótól, hogy ilyen viszkozitású olajuk van-e, és mondta, hogy nincs, hanem van kifejezetten kétüteműbe való motul váltóolaj (10W-30-as mint utólag kiderült)...én úgy vettem észre, hogy hígabb, mint ami bent volt, de megkérdeztem egy idősebb esztergályost (elég sok mindenhez ért, azért őt ), azt mondta, hogy baja nem lesz tőle a motornak...mi a véleményed? jó lesz bele ez is?
heló! érdeklődnék csak, hogy a plexi milyen árban van?
igen megvan meg, ha erdekel akkor 06705655856 vagy attila.hunter@gmail.com jelentkez es megbeszeljuk (abeszamitas attol fugg milyen arra gondolsz )
Írtam választ :)
Enyém!
írta emailt
Szia !
Nekem van , jó állapotban !
Elérhetőségem : mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
szia meg van még a dellorto 34 es karbi? 28 as dellortot nem számitasz be?
van valakinek 2003 as hoz első lámpája eladó?
Eladó aprilliás felsö 4e!
120/70-17 es külsö gumik!
Üdv.
Ha esetleg érdekel 34-es karbi, nekem van!
sz.schliemann@indamail.hu
ELADÓK A KÉPEN LÁTHATÓ ALKATRÉSZEK KORREKT ÁRAKON..... EGYBEN HA ELVISZED 5 000 FT plusz posta....
gabor8181@freemail.hu
30 605 6883
Van egy eladó lámpám rs 125 ről való de szerintem jó 50-es re is ill. af1 re is. A foncsora nem tökéletes, ezért 3500ft
Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
sz.schliemann@freemail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
szia küldj egy emailt és megírom egyben mi az ára de ha pár dologból jó a gyári is az nagyon leviszi az árárt. emailben elmondom
szia küldj egy e-mailt: mariobully@msn.com ra
Segítsetek! hogy tudom a rotax 122 es blokkbol ki szedni az önindítót? mert a deklitől nem tudom ki húzni és ki szedni ://
Vettél már? Írtam mailt még régebben, de nem reagáltál.
vettél már karbit? 08-as rs-ről van egy hibátlanom, bár nem 7-8ezerért. ha érdekel írj egy email címet, és felvesszük a kapcsolatot!
egybe mi lenne az ára ?
Szia
a fekete idom érdekelne főként a bal oldali, ez menyibe lenne ?
valamint kipufogó is érdekelne.
Üdv Attila
csoszy76@freemail-ra küldj egy ajánlatot és képet,már van két ajánlatom lássuk a tiéd is (email cimed nem publikus)köszi
van egy gyári versenyidom és egy vmi magyar üvegszál...
Nekem is van komplett fékem!
Hátsó farokidomról van képed?