Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bontott aprilia rs 125 versenymotor alkatrészenként eladó vagy egyben. DSR !sárga szinterezett váz 2pár fekete idom, fehér és fekete kerékszett.afam láncszett did lánc.versenygyújtás ,gyári,2 tuning henger különböző fordulatszámra optimalizálva ,felkészített versenyblokk, gyári verseny hajtókar.Bózi illetve gyári verseny kipufogó dlr csővel,28 as karbival állítószettel,gyári első ill hátsó verseny felfüggesztés sachs gázos. Hirtelen ennyi ,komoly érdeklődők írjanak csak.Köszönöm
...termosztátot cseréltem és 70-75 'C a gép ahogy annak lennie kell
köszi a tippeket akik írtatok (vízpumpát is él, lepróbáltam) és
kedves power-walve a jól működő termosztátot
A 34-es karbit rá teheted valamivel jobb lesz, de fogyasztás is nő kicsivel. A 38 már szerintem az kurva nagy!
Elvileg nem sok értelme van az ilyen sport légszűrőknek a gyári tán a legjobb. Nekem is van egy Stage6-os dupla rétegű majd ki akarom próbálni én is de nem igen lesz azzal nagyon jó vagy nem tudom.
Sziasztok! kellene nekem 1998-2000 évjárathoz Fekete sötétitett plexi, Km-óra Lehajtás (ami a keréknél van)!
Kérdésem pedig az lenne hogy 28 as delorto karbim van most érdemes lenne-e nagyobat pl:34-38 as karbit rádobni? és egy sport légszüröt? (képen látható légszürö)
lehet csak elsőre tűnt jónak
...döntsétek el
esetleg ha valaki felújítás előtt áll...
gyári új alkatrészek
Koszi a segitseget!
Szia !
Nekem is van hátsó fékem , akár kompletten is . A konzol is megvan de az a képen nem látszik.
Ha érdekel tudok még róla képeket küldeni .
Elérhetőség : mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
elöl 2db 6004. hátul 2db 6204.
idomszettek olcson eladok:

2003-as gömb fejidom-2db oldalidom-ekeidom-farokidom=18000ft

1998-as szívlápás fejidom-2db oldalidom-farokidom=18000ft
Sziasztok!
sürgősen segítségre lenne szükségem!aprilia rs125 1994-es évj. elaső-hátsó kerékcsapágy méretek kellenének és hova hány db megy!tényleg nagyon sürgős lenne!
hello

nekem van fékem , adatlapomon lévő email címre írj és küldök képeket!
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Hátsó kerék tárcsával: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa: 10.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 3.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Karbon membrán: 10.000

Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves vagy érdeklődj telefonon!
Tel.:
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
akinek van ELADO hátso féknyerge konzollal külgyön rola egypár fotot vagy tegye fel ide legyenszives had nézzem meg(épitett motorra keresek féket)
Eladó a képen látható Jolly Moto Corsa versenyrendszer Aprilia rs125-re.
Ár megegyezés szerint.

Továbbá eladó M6-os főfúvóka(Dell‘Orto PHBH 28-asban használtam)125,132,140-es méretben. 500ft/db.
Új, sosem használt Arrow eltolt főtengelyék rs 125-be. 1000ft
Érd: Adatlapomon a hirdetésben
Email: ggugu@citromail.hu
rs 125 alkatrészek. ha valami kell írj:spmito@freemail.hu-ra
hello: nikacilos henger jó állapotban, asso werke jó dugóval=40e
ha komolyan érdekel küldők képet is.
Érdekelne végdob. Gyári, karbon stb, csak a 3 csavaros felfogatású érdeel, illetve ne legyen horpadt, repedt stb...
köszi, egyelőre csak érdeklődtem..
Jaa csak a bal kellene..félre értettem.. 1500+szállítás
azthittem mind2 kell...bocsi!
heló! és a plexi az mennyi lenne?
3000+szállítás a bal oldali lábtartó? vagy félreértettem?!
udv!
rotax 122 henger + dugattyu erdekelne.. ajanlatokat kerem (kepekkel es arakkal) a markisa_17@yahoo.com e-mail cimre ... koszonom
rs-hez bal van meg af1-hez meg a jobb...
3+ szállítás?