Helo! A jóidő megérkeztével be akarom lőni a karburátoromat mivel friss még a blokkom. Visszaolvasgattam fuvókaméretekről kehelycsövekről. Nos nekem BD-s karbim van alapjárati oké 62-es kehelycsöve is főfuvim kehelycsöve BN 266 ahogy olvastam ezis oké súbertűm pedig X2 ezis oké. De a főfuvókámra írva 70-es szám van, egy 82-est mellérakva nagyobb a 70-esem tehát a számra nem alapozok meg kell mérjem majd a pontos méretét. Ha jól tudom okozhat ez felső tartományba terhelés alatt olyan hibát hogy nem forog ki 11,500 fölé.? A normál fuvóka méretei ennek a karbinak 125-130 körül kell lennie? Nem most akarom belőni faszára a karbit, majd ha melegebb lesz! Csak előre gondolkodok mivel most férek még hozzá.
Valaki tud gyárli vezérlési fokokat mondani nekem? Jelenleg nincs kéznél henger hogy lemérjem milyen magasan vannak az átömlők, kipunyílás stb ezek az adatok is jók lennének.
keresek,KUKÁBA szánt (vagy nagyon olcsó)kétütemű hengert,125,250,300,360 is lehet,olyat ami nem kartereba szívós.lehet hozzá membrán is,azt külön megveszem!
udv rotax 123 alkatreszek eladoak van minden kiveve gyujtas alaplap henge,egester 24es deltoro karbi szivo csonk!stbstb csak telefonon erdeklodjetek mert az email nem jo!
légyszives olvasd el mégegyszer amit írtam!