Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ekeidomot mennyiért adod?
csak a hátsó külön nem eladó?
Csak párban érdekelne.
Eladó Egy garnitúra keveset futott kb 85-90 %.-os Dunlop Sport max gumi.A két gumi ára:25 000ft Tel:06 70 459-6036
köszi a válaszokat! azt hiszem meteort veszek és megprobálom....kettöt kell vennem ugyhogy nem mindegy mennyi az ára....nagyon jó áron kapom(egy kis szponzoráciova)remélem beválik
Aprilia Rs 125 2003.-as évj bontott alkatrészei eladók.Tel:06 70 459-6036
Nekem van hozzá a két ülés közötti idom 6000ft+posta
Plexim nincs de asszem van egy jobb tükröm, holnap délután megnézem!
Ha már ilyen motorod van, ami többet ér mint 200e ft, akkor egy 5000 ft os tétel semmi, ha tudod tankolni, meg olajat tudsz venni. Ha meg ennyit sajnálsz rá akkor meg nem kell motorozni.

Nekem is be kell osztanom minden pénzemet, ezért áll több mint 1 éve a motorom...
Sziasztok.Van egy aprillia touareg 350 wind motorom.Olyan bajom van a motorral hogy mire bemelegszik utánna le is áll és nem is indul el.Gyertyát kicseréltem de nem lett javulás elindul kicsit járatom és le akar állni huzok neki gázt max durrog 1 et és leáll.Van tippetek mi lehet a baja?
Nekem is volt ugyanez problémám...
tűszelep cseréje újra nem oldotta meg (nálam)
...az úszó nem gyári állapotban volt (láthatóan) és addig állítgattam görbítgettem,
míg sikerült stabil szintet jó zárással (működéssel) beállítanom
Köszönjük hozzászólásodat...:D Ha be kéne osztanod minden egyes forintodat, akkor te is először gondolkodnál és kérdeznél még mielőtt bármit is csinálnál. Nah mind1 te biztos okosabb vagy:D
Plexid, tükreid vannak? Trapézlámpáshoz kellene!
Eladó Aprilia RS-125 alkatrészek, van minden!
http://alkatreszek.schliemann....
1995-ös Aprilia RS 125 Extrema-hoz van mindenféle cuccom olcsón!

rs_cuccok@hotmail.com
06-20-980-73-46
Most ha neked a sok 5000 Ft egy jóval többet érő motorra akkor nincs több kérdésem. ZÁRÓJELBEN

De lehet, hogy az úszód lyukas vagy csak ki kellene pucolni a rendszert.
ilyet keresek!
Nekem van hozzá hibátlan lepróbált km meghajtóm 7000ft+posta
Ment a mail !
Apropó, Egy kis tanácsot kérnék..

Van egy kis baj Vasammal, folyton folyik ki a karbi túlfolyóján a benya, meg teli nyomja a hengert is...:/ Nem zár rendesen a tűszelep...

Karbi felújítót nem találtam, de tűszelepet tömítéssel igen..
Kérdés: most vegyek tűszelepet kissé borsos áron vagy vegyek tömítés szettet fele annyiért és kész?
ahogy láttam a tűszelepnek nincs baja bár nem vagyok szakértő, de alatta a tömítésnek annyi...

Valakinek volt már hasonló gondja?
Én meteort használok, már van több mint benne 10.000 kilométer és eddig nagyon szépen megyeget;)
sziasztok. 1999-es aprillia rs 125 höz keresek km orához(kerknél) lévö hajtást!e-mailokat várok áral együt!köszönöm
kiscsende@freemail.hu
Én is ajánlom a Meteor-t. árték arányban kiváló. Pályán is használjuk, bevált nálunk. Wössner is és a Vertex is jó. A vertexről voltak rossz vélemények.
Wössnert is használunk pályán, az is bírja. Nekem most Vertex van, meglátjuk...remélem jó lesz.
Valaki csere bere a Jolly moto replicára? Henger, blokkház, pneomatikus power valami nagyobbacska power jet-es karbi ezek érdekelnének.