Helló!
Tudna valaki segíteni Amal Sem gyújtás beállításában? Manual csak annyit ír hogy csavarozzam fel és kész. Én a blokkfélben található jelzésre tettem az alaplapon lévőét, kérdés jó ez így?
Kicsit mintha hangosabb lenne a motor, nem tudom hogy most a gyújtás miatt, vagy csak azért mert 2 hónapja mentem vele a szervizelés előtt és elfelejtettem a hangját
Ja és egy Rx-ről lenne szó (szürke 123), de elég halott a topic, azért kérdezem itt!
Feszültség szabályzó. Lehet hogy elszállt. Mérd meg az akkumulátoron is, egy kézi műszerrel. Ezt az értéket mikor adja? Ha emeled a fordulatot változik a fesz.?
Hello, le vannak kopva a felíratok az állítókról. De ennek az egyel régebbi verziója: http://motorline.hu/index.php?... . Szerintem az állítói ugyan azt csinálják.
Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 65.000
Metzeler Sportec m3 kb.: 95%-os első és hátsó gumi: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa 2 db van! Jó állapotú: 18.000
Rosszabb de működő: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Hűtő kompletten: 20.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
28-as Dellorto karburátor: 9.000
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves!vagy érdeklődj a
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
Email: krx93@windowslive.com
Szzeretnek uj gumakat a kicsinyemre.
Esetleg km orat mert az enyem napi szamlaloja 59,5 nel megakad.
Valakinek volna valamelyik keresett cikk ?
telefonon vagyok elerheto vagy itt is üzenhettek meg kepet is küldhettek.
06 20 3456 194
addig is széles utat nektek.
Hello engem komplett Km ora erdekelne de lehet a komplett muszeregyseg is orak visszajelzok de persze csak realis aron s jo allapotbanemailozni nincs idom.
Telefon okkes.
Tudna valaki segíteni Amal Sem gyújtás beállításában? Manual csak annyit ír hogy csavarozzam fel és kész. Én a blokkfélben található jelzésre tettem az alaplapon lévőét, kérdés jó ez így?
Kicsit mintha hangosabb lenne a motor, nem tudom hogy most a gyújtás miatt, vagy csak azért mert 2 hónapja mentem vele a szervizelés előtt és elfelejtettem a hangját
Ja és egy Rx-ről lenne szó (szürke 123), de elég halott a topic, azért kérdezem itt!