Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez folytott! de ha 5-6e között megtorpan és észreveszed amit elég nehéz nem észrevenni már is megállapítottad:D :) és ha még nincs kivágva az áthidalás akkor folytott:D
Hali!
Ezt meg tudnád mondani hogy milyen?
071000-0910 QCA91
Köszi
nem repedt nem hajlott váltókart+rudazatot vennék !
Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
sz.schliemann@freemail.hu
http://alkatreszek.schliemann...
.

Keresek 2001-es rs első ülést ha szakadt az nem baj!
ez fojtatlan.
hali!

nemtudja valaki hogy ez a fojtott vagy fojtatlan cdi?
Sziasztok. A két csavart lecsavartam a teleszkópon. Belenézve a bal oldaliba látok ilyen lyukacsos szűrő szerűséget. pontosan nem tudom mi az. Esetleg valami ötlet?

És hogy a 2001-es RS-embe olyannak a jobb oldali szárban is kellene lennie?
Újból itt, bocs a repost-okért! Leírom azoknak a gyújtásbeállítást, akik éppen ezzel szenvednek, vagy majd fognak!

Szóval sikerült belőni a gyújtást, megkerestem a felső holtpontot, majd megjelöltem ezt a blokkházon, a lendkerék egy adott pontjával, majd főtengelyt bázisnak használva kijelöltem a -19 fokot, az előbbi jelöléshez képest. (ez az enduróhoz való előgyújtás)
Fogtam egy 2mm-es kiütőt, majd a lendkerékben lévő lyukba beleraktam, és a lendkerék -19 fokos állása mellet, egyeznie kell ennek a lyuknak az alaplapon lévő kivágással.
Sokkal jobban pörög a motor, alapjáraton jóval halkabb ( nem én bolondultam meg a télen ), és megy mint egy gőzmozdony.

Mellékelek képeket, meg a táblázatot, amin írja az előgyújtást adott típusokhoz!

További szép napot!
Üdv.
Na mindegy, akkor belövöm 1,84 mm-es előgyújtással, ahogy elvileg írja a manual. Akkor majd kiderül minek kell jelen lennie.
Igen, írtál már választ nekem, de akkor nem értem hogy mi alapján megy a finom beállítás.
Nem úgy kéne hogy valamit jelre kéne tenni, vagy esetleg indikátor órával kimérni a manualban lévő előgyújtási adatot, és akkor úgy fordítani az alaplapon?
Bocs a sok kérdésért csak egyrészt fusztrál ez a manual összevisszasága, másrészt nem szeretném elcseszni a motort. Kár hogy generál előtt nem jelöltem össze.... De hát késő bánat.
írtam már Neked választ. Ezeket a gyújtásokat nem lehet annyira állítani és gyári blokknál nem is kell. Forgasd az alaplapot középre. Ezalatt azt értem, hogy a felfogatócsavarok KÖZÉPEN álljanak a mozgatható tartományon belül.
Helló!
Tudnátok segíteni amal sem gyújtás beállításban? Szeríz könyvet egyáltalán nem értem, össze vissza ír mindent.. Pl.: nem állítható gyújtás ismérvei: fekete trafó, lyukak hiánya a lendkereken. Na már most nekem kék trafóm van, lyukak nélküli lendkerékkel, és jó pár ilyen összeállításban láttam eladót. Aztán el kezdi a nem állíthatós beállítását leírni és ott azt írja hogy a lendkerék lyukain át kell belőni (LIKE WTF).

Szóval most nem tudom mi alapján kéne beállítani, főleg hogy van a blokkötvényben egy jel, lendkerék szélén egy jel, alaplapon pedig 2 is.

Valaki tudna írni egy gyorstalpalót hogy is kéne?
Előre is kösz!
Ja és egy rx 125ről lenne szó, csak ott kicsit halott a topic.
Szia gabi bácsi !ugyis akad félbemaradt bizniszünk....
engem érdekel a guma mind a kettő.
De need kell keresned !
Szia !
Nekem van gyári nicasilos hengerem korrekt áron ha érdekel .
elérhetőségem : mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
Ment e-mail!
123 rotax blokk bontodik jelenleg csak az állò resz hianyzik ròla!
Póver szett 20 000 ft, dunlop 150 hátsó, és 110 első, 18 000ft
Hali Hengerszetted is van ?Ha van mennyibe?
Keresek 28as karbit szivócsonkal és minden cuccával cserébe van egy 34es karbim minden cuccával hibátlan állapotban! SOS!
keressetek telon vagy smsben! THX
Helo nekem lenne. rakottvakond@gmail.com
RS-125 bontás!
A hátsó felnin kívül van minden, ha valami érdekel írj e-mailt, az árakban megegyezünk!
Van hátsó felnim 3 külös 10 000ft
Helló! Persze eddig értelemszerűen meg volt minden Az a bizonyos finom beállítás a kérdés, a másik fajta gyújtásosnak meg is vannak adva számszerűen hány fokra kell tenni a gyújtást a különböző kivitelű gépekhez. Gondoltam itt is van valami jel, fok vagy koppig kell tenni egyik irányba?!?! Ez a kérdésem
123anál annyit kell tenned, hogy felrakod az alaplapot úgy hogy a vezetékek ki tudjanak menni a blokkból. Így megadják ugye a pozíciót, berakod a 3 csavart és ha nem húzod meg őket teljesen akkor tudsz az alaplapon jobbra-balra mozdítani kicsit. Itt tedd középre, megmozdítod jobbra, majd balra, végül középen megállítod és meghúzod a csavarokat. Finomállítgatni ezen a tartományon lehet