Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Kilómérteróra meghajtó érdekelne. Van esetleg? Ha igen mennyibe kerül?

Köszönettel:Bence
Egy fotografiat és egy elérhetőséget küldene az ùr?

mert érdekelne a dolog.
Jaaa értem:) sok sikert az építéshez:)
nem.....más dolog..... egy pannonia p20-ra lesz:)
Nekem van '95-ös RS-ből trafóm, kábelkötegem és lehet hogy feszültségszabályzóm is(reggelre megnézem). Van powervezérlő elektronikám és még sok minden.

rs_cuccok@hotmail.com
06209807346
:S netán bajvan a mocival?:O nem megy ahogy kéne? ezért kérdezted a folytásos dolgot?:D
sziasztok!
vásárolnék 1db cdi-t
1db fesz.szabályzót
1db jeladót
1db trafót
1db kábelköteget
egyhelyröl jólenne egy postaköltséggel...köszi a válaszokat ide vagy csoszy76@freemail.hu-ra
valaki megelözött.....megtaláltam a kis nyilást letömitve
Sziasztok eladó aprilia rs 125(2001) hátsó ülés és első sárvédő ha valakit érdekel az irjon.
Sziasztok!
Eladó rs-re Farokidom, ülés nélküli (6000 Ft) és egy power szelep behúzó motor (4500 Ft) ! csabimotorepo@gmail.com
A végeredményt publikáld! :D
Irtozok az ilyenektöl ,szeretem a gyári dolgokat,de remélem igy jo lesz holnap megmüttöm
Nekem van komplett müszerfalam 98 utáni Rs 125.Komplett óracsoport 10 000ft+posta
Szia ! Ezek gyárilag ilyenek , ha a hidalást kimetszed akkor nem fog annyit "gondolkozni" szelepnyitás előtt.
kűldj képet róla adii02@citromail.hu
Nekem van! 4500 Ft a szett!
Na látod erről foggalmam nincs :S ha olyasmi mint a cdi egy kissebb méretű fekete dobozka valószínű a power vezérlése lesz de inkább várd meg míg ír olyasvalaki aki tudja biztosan! :)
hali!
a "rave" egység az a powerszelep elektronikája?
Még mindig keresek kilométer orát.
esetleg komplett óracsoportot.
Facebook-on elérhető vagyok.
Posta oksa.
Igen :D
Köszönöm! Igy ugyan azt tudja 100százalékban mint a fojtatlan cdi?
Írd be a Googl-be, hogy Aprilia RS 125 kiütés és egy doc. file-t töltesz le ha a legelső oldalra kattintasz a találatok között! pontosan leírják hogy hogyan kell.De küldök képet is, hogy hogyan is néz ki amit elkéne vágnod érdemes egy kis darabot kivágni belőle hogy véletlenül se érintkezhessen a hidalás!
Ugy látom fojtott cdi-t küldtél! Ki tudod cserélni?
És ha ki van vágva az áthidalás akkor ugyan azt tudja? Mit kell ezen elmetélni? Nincs valami képed rola? P walve" szaki ezt elfelejtette közölni hogy fojtott....