itubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 24.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 60.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 14.000
Hűtő kompletten: 15.000
Lámpa: 8.000
Légszűrő ház: 3.500
Kormány kapcsolók: 2.500/db
Power motor, bovden, ház: 13.000
Power elektronika: 4.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves!vagy érdeklődj a
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
Email: krx93@windowslive.com
akkor minek vetted meg basszus, ne legyél már nevetséges...ha sokallod az árát mi a bánatos lófaszért vetted meg?
Kurvára nem sok egy karbiért meg egy fejidomtartóért 16 ezer. (mégha a karbin kopás is van) Vegyél nyugodtan új karbit 40-ért ha új kell.
A tolattyún szokott lenni kopás mivel sok évig fel-le jár. Naés? Akkor mi van? Tedd fel, próbáld ki és hidd el, hogy lehet alapjáratot állítani.
Nem ismerem az eladót nem akarok a védelmére kelni, de látom a beszélgetést és láttam már kismillió karburátort, de amin volt is nem kicsi kopás az is hibátlanul működött.
Amúgy meg az RS-t is szerelték PHBH28-assal...az hülyeség, hogy nem rá való...nagyon is rá való.
Igen én nem vagyok tisztában az árakkal aki árulja... de szerencse ,hogy léteznek ilyen emberek mint te aki meg mindennel tisztában van !
Hibátlanul működik szóval még ha van is rajta némi kopás, ami ugye elvárható egy több mint 12 éves alkatrésznél , attól még jó .
De te valami nagy szakember lehetsz hogy ránézel és eldöntöd... Az nem számít hogy én használtam évekig ...
Töltsd fel nyugodtan a képeket ha ettől boldogabb leszel !
szevasztok. olyan kérdésem lenne hogy az arrow kipufogo rendszer a jobbb vagy a Petku Racing exhaust? kinek milyen volt/van. vélemények rola. és ki szerint melyik a jobb?!?!?!
Még mindig csak te próbálsz alázni, úgy, hogy nem is ismersz. Gondolom nem tűnt fel, de ha ettől te keményebbnek érzed magad csináld. Úgysem tudsz felidegesíteni annyira, hogy én is ilyen szintre alacsonyodjak.
Valóban ki se próbáltam, elég volt ránéznem a súberra.
Szerinted ez bosszú? Nem voltál korrekt, még válaszra se méltattál 3 napig. Itt viszont reklámoztál tovább, gondoltam itt legalább válaszolsz.
8-ért adtad a karbit? Akkor a fejidomtartót is 8ért adtad? Mert ugye 16+postát fizettem érte. Te is tudod, hogy nem ér 5e-nél többet egy fejidomtartó, szóval ne játszd meg magad.
Ha hazaérek csinálok képeket a karbiról, hogy mindenki eldönthesse a fórumon, hogy mennyire "hibátlan állapotú" és én mennyire "nem értek hozzá".
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 24.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 60.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 14.000
Hűtő kompletten: 15.000
Lámpa: 8.000
Légszűrő ház: 3.500
Kormány kapcsolók: 2.500/db
Power motor, bovden, ház: 13.000
Power elektronika: 4.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves!vagy érdeklődj a
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
Email: krx93@windowslive.com
10.000ft
Kurvára nem sok egy karbiért meg egy fejidomtartóért 16 ezer. (mégha a karbin kopás is van) Vegyél nyugodtan új karbit 40-ért ha új kell.
A tolattyún szokott lenni kopás mivel sok évig fel-le jár. Naés? Akkor mi van? Tedd fel, próbáld ki és hidd el, hogy lehet alapjáratot állítani.
Nem ismerem az eladót nem akarok a védelmére kelni, de látom a beszélgetést és láttam már kismillió karburátort, de amin volt is nem kicsi kopás az is hibátlanul működött.
Amúgy meg az RS-t is szerelték PHBH28-assal...az hülyeség, hogy nem rá való...nagyon is rá való.
20 000 ft
12.000 Ft
Érdeklődni emailbe.
Rotax 122-es blokkhoz kellene nekem egy ilyen alkatrész (csak nem törött), a váltóhoz. Van valaki esetleg eladó?
e-mail: bakosbarna6@gmail.com
tel.: 06202394269
Hibátlanul működik szóval még ha van is rajta némi kopás, ami ugye elvárható egy több mint 12 éves alkatrésznél , attól még jó .
De te valami nagy szakember lehetsz hogy ránézel és eldöntöd... Az nem számít hogy én használtam évekig ...
Töltsd fel nyugodtan a képeket ha ettől boldogabb leszel !
Valóban ki se próbáltam, elég volt ránéznem a súberra.
Szerinted ez bosszú? Nem voltál korrekt, még válaszra se méltattál 3 napig. Itt viszont reklámoztál tovább, gondoltam itt legalább válaszolsz.
8-ért adtad a karbit? Akkor a fejidomtartót is 8ért adtad? Mert ugye 16+postát fizettem érte. Te is tudod, hogy nem ér 5e-nél többet egy fejidomtartó, szóval ne játszd meg magad.
Ha hazaérek csinálok képeket a karbiról, hogy mindenki eldönthesse a fórumon, hogy mennyire "hibátlan állapotú" és én mennyire "nem értek hozzá".
hengeren lévő kipufogó csonkot is adom hozzá mert az is nagyobb átmérő.
ár=fix 35e