Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

saviola12@azet.sk írj ide és megbeszéljük :) köszi
Figyelem EZT A MOTORT SENKI NE VEGYE MEG MERT ÁT VERÉS:
MA elmentem potyára 500km megveni a motort:
Tulaj:7000-km gyári motor csak pálya idom rajta oké megyek ért...
Oda értem: blokk alul ki törve, váz el hajolva hogy első kerék a hátsó kerék egyik felébe van, első teló króm része sérült,müszerfal festések belül már szét kapták,és gömb rs felső villahid van rajta meg gondolom a balesetbe nem kicsit kapott és gyári el tört... ezt el felejteték mondani... ÉS persze árból sem akartak engedni!
Szóval Jó kis tanuló pénz volt ez, csak azért irtam nehogy más is be szívja ,mint én...

itt a link:
http://www.kepesmotor.hu/april...
mindenhol
Középen vagy a szélén?
3,5mm
mennyi mm van rajta? :)
nekm van 1 150 széles gumim hátra az ára 8e
Heló megint!
Változott a helyzet, nem powerbovden kell, hanem fesszabályzó
'96os évjárat. Van valakinek esetleg? Vagy hol találhatnék?
Sziasztok! Van egy pár feleslegessé vált cuccom Sport Pro hoz(Rotax 123). Gyújtáselektronika,sebességváltó,olajszivattyú,hátsó agy féktárcsával,hűtő,első-hátsó sárvédő,lengőkar. Valamint van egy 160-as Polini hengerem is,ami javításra szorul.Szinte ajándék áron adom az alkatrészeket. Akit érdekel: 06 70 40 50 152 vagy atimaister@citromail.hu
Ha valaki még nem látta volna ! boti3@freemail.hu
ikaralyos01:
Pontosan információkkal sajnos énse tudok neked szolgálni,vmi nagyokost kellene megkérdezni aki vágja a témát amit én tudok az kb annyi h ez a kipu gáz visszavezető cucc a hengerből kijövő rezóba szokták bekötni,de h a másik felét azt hova kel kötni az jókérdés
Hello postázom amit a számlámon van a pénz ! az nap fel is adom !
okés dolce ! boti3@freemail.hu
Valakinek komplett rotax122es hengerszettje van eladó?
hello: a hátsólámpáért-meg 2db idomért adok=10e
ha jó küldöm a cimem.
Hidd el neki, nem mond hülyeséget
szia! Első gumim van. Heidenau. Ha gondolod délután csinálok róla képeket. Olcsón oda tudom adni mert csak a helyet foglalja.
Hónolás után új gyűrűvel lehet nem ártana.
szia, a napokban már elutaltam a pénzt az indexre, csak nem válaszoltál. Feladtad esetleg?
Még mindig rotax 122-re keresek hengerszettet :) valaki tud v.mit ?
eladó rs cuccok
nincs valakinek jó állapotú gumija? 150/60r17 és 110/70 r17? :) köszi előre is ha lenne valakinek:)
alu hengert minek járatni ? ha annyira járatni akarsz max 150 kmter.
Helló! Rotax 123 állórész eladó 14.000ft!. érd:peczarcsalad@pr.hu
vagy geery13@citromail.hu !
Köszi már nem aktuális :)