Figyelem EZT A MOTORT SENKI NE VEGYE MEG MERT ÁT VERÉS:
MA elmentem potyára 500km megveni a motort:
Tulaj:7000-km gyári motor csak pálya idom rajta oké megyek ért...
Oda értem: blokk alul ki törve, váz el hajolva hogy első kerék a hátsó kerék egyik felébe van, első teló króm része sérült,müszerfal festések belül már szét kapták,és gömb rs felső villahid van rajta meg gondolom a balesetbe nem kicsit kapott és gyári el tört... ezt el felejteték mondani... ÉS persze árból sem akartak engedni!
Szóval Jó kis tanuló pénz volt ez, csak azért irtam nehogy más is be szívja ,mint én...
Sziasztok! Van egy pár feleslegessé vált cuccom Sport Pro hoz(Rotax 123). Gyújtáselektronika,sebességváltó,olajszivattyú,hátsó agy féktárcsával,hűtő,első-hátsó sárvédő,lengőkar. Valamint van egy 160-as Polini hengerem is,ami javításra szorul.Szinte ajándék áron adom az alkatrészeket. Akit érdekel: 06 70 40 50 152 vagy atimaister@citromail.hu
ikaralyos01:
Pontosan információkkal sajnos énse tudok neked szolgálni,vmi nagyokost kellene megkérdezni aki vágja a témát amit én tudok az kb annyi h ez a kipu gáz visszavezető cucc a hengerből kijövő rezóba szokták bekötni,de h a másik felét azt hova kel kötni az jókérdés
MA elmentem potyára 500km megveni a motort:
Tulaj:7000-km gyári motor csak pálya idom rajta oké megyek ért...
Oda értem: blokk alul ki törve, váz el hajolva hogy első kerék a hátsó kerék egyik felébe van, első teló króm része sérült,müszerfal festések belül már szét kapták,és gömb rs felső villahid van rajta meg gondolom a balesetbe nem kicsit kapott és gyári el tört... ezt el felejteték mondani... ÉS persze árból sem akartak engedni!
Szóval Jó kis tanuló pénz volt ez, csak azért irtam nehogy más is be szívja ,mint én...
itt a link:
http://www.kepesmotor.hu/april...
Változott a helyzet, nem powerbovden kell, hanem fesszabályzó
'96os évjárat. Van valakinek esetleg? Vagy hol találhatnék?
Pontosan információkkal sajnos énse tudok neked szolgálni,vmi nagyokost kellene megkérdezni aki vágja a témát amit én tudok az kb annyi h ez a kipu gáz visszavezető cucc a hengerből kijövő rezóba szokták bekötni,de h a másik felét azt hova kel kötni az jókérdés
ha jó küldöm a cimem.
vagy geery13@citromail.hu !