Helló! Segítséget kérnék kicsit fel szeretném "turbózni" a mocit és hallottam már a CDI nyitott gyújtásról az mit foglal magában hogy lehetne valóra váltani azt?
Persze, hogy jó, ha kireszeled az első tőcsavar helyét, és veszel bele 30 ezerért új dugót, ha a nikasil egyöntetűen folytonos, nincs pattogzódás, a dugóból ítélve az sem lehet olyan módfelett fasza.
Sziasztok! Kutakodtam a neten és ezt találtam http://racing-bazar.hu/motorke... van egy rotax 122 es rs 125 öm 2003 as és kéne bele henger szerintetek jó lenne hozzá?
Valaki nem tudja esetleg, hogy a PHBH 26-os karburátorba mekkora főfúvóka lehetett gyárilag?
Vagy a 28-asba?
Szerintetek a 26-osba mekkora "illene" 125-ös Rotaxhoz?
Érdeklődnék, hogy a YASUNI cég gyárt/gyártott-e kipufogót 125ccm-es 2 ütemű gyorsasági motorra, amit kereskedelmi forgalomban meg lehet vásárolni? Vagy esetleg másik nag
yobb cég? Jolly Moto?
Személyesen ha otthol lesz mert ezer a dolog még és a postával csak idöt vesztek. nem tudom kék flaska volt valami sport vagy f1 szintetikus és kissé hig majdnem mint a hidraulika olaj. 2 éve már hogy vettem azota a motor pihent kicsit de most ujra megvadultam meg még elsö féklámpakapcsolo is kell.Délelött felhivom az öreget jobb személyesen mert mindig van nála hogy valami eszembejut ami kell és kéznél van :D
Holnap délután olyan 6 fele?Régen sokat jártunk az öreghez cseténybe.Sörgös lenne mert nyakamon a möszaki.Ja meg valami joféle olaj régen volt nálatok valami sport1 vagy vmi ilyesmi neve volt versenyolaj.Köcce
http://www.kepesmotor.hu/motor...
A powerbowden és a szelep engem is érdekelne!
Mennék érte azonnal!
Valaki nem tudja esetleg, hogy a PHBH 26-os karburátorba mekkora főfúvóka lehetett gyárilag?
Vagy a 28-asba?
Szerintetek a 26-osba mekkora "illene" 125-ös Rotaxhoz?
Érdeklődnék, hogy a YASUNI cég gyárt/gyártott-e kipufogót 125ccm-es 2 ütemű gyorsasági motorra, amit kereskedelmi forgalomban meg lehet vásárolni? Vagy esetleg másik nag
yobb cég? Jolly Moto?
csak telón keressetek akár smsben is! 06-30-493-23-10
Putoline olajra gondolsz szerintem, sajnos most elfogyott.
Power bowden: 2000Ft
Új hátsó fékbetét: 4700Ft
Kistrojak