Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki kell égetni de ennek a módját sajna nem tudom :( :D
Jah igen és ezt majd mind tavasszal, most csak szépen le lett sikálva. Télen összevásárolom ami kell bele, csere érett vagy csak szimplán ki akarom cserélni, és tavasszal buhhh 2 napig csak azt csinálom
Még egy kérdésem lenne, SP rendszer van a gép alatt, és úgy gondoltam hogy szeretném kitakarítani belülről. Nem érdekel ha van benne 3 mm er lerakódott beleégett koxx, ami esetleg semmit sem számít, akkor se legyen benne semmi Erre épkézláb ötlet?
( szétvágni nem fogom )
hát akkor tényleg csak fúró+filckorong+paszta :D
Jajj isten ments h én valami csiszolós dologba kezdjek bele, szerintem így sincs gond a vázzal mert szép, csak még szebbé szeretném varázsolni a kicsikét
Én is olyasmire gondoltam, h rákenek valami paszta szerű valamit és akkor fúróval vagy flexel szépen átmegyek rajta és visszanyerje az eredeti fényét a váz
én is pont így csináltam/csinálom :D csak mindennek az alapozása ként drótfejjel álltam neki meg fúróval :D
Polír pasztát és rongykorongot vegyél kb 1200Ft. Flexel vagy fúróval polírozz magas fordulaton.Inkább a felületre kend a pasztát mint a korongra. Röviden ennyi. link : http://polirozas.lapunk.hu/
Csövi!
Én most kezdtem el egy téli projectet... :D lecsiszoltam már a festéket a vázról és felpolírozom. Gondolom a tied már elég patika lehet ha csak a vízcseppek maradnak rajta így polír pasztát ajánlok neked. http://www.eautosbolt.hu/image...
őt ajánlom neked. 1600ft körül mozog. boltba így találod meg, hogy polír wax metál fényezésre. Garantáltan minden vízcseppet leszed és gyönyörűen fényesít. a képen én a kormányommal már kész vagyok, csak újra kéne kicsit polírozni, mert már pár hónapja így van szal kicsit bemattult :/
Srácok egy kis segítségre lenne szükségem.
Rs vázát szeretném fényesebbé tenni, mert már a mosás utáni vízcseppek csak meglátszódnak rajta, és a villa sem a legfényesebb már.
Tippek ötletek tanácsok jöhetnek. Ki mivel hogyan mennyi idő alatt csinálta stb. Nem akarok "tudatlanul" nekiesni
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni, Rs125 97-es évj. motornál milyen típushibák vagy gyakori hibák lehetnek amikre oda kellene figyelnem? Előre is köszi!
Úgy látom itt, mások 4000-ért árulják.
Ide írj: ms1964@freemail.hu
Üdv.
Eladó: http://www.kepesmotor.hu/april...
Vagy ráfizetnék ugyanilyen gömb Rs-re rendszámosra.. Érd:Itt.
A müanyag gyujtás dekni érdekel. ár?
komplett rotax 122 es váltó 10 eft 2 db léptető villa ajánék
hello: gyári rotax 122-es fötengely jó állapotban=18000ft
érd:spmito@freemail.hu
Boyesen racing membrán eladó, tökéletes állapotban 5000Ft
Eladó egy 2004-es nicasil sérült henger, rs-hez, illetve egy jó állapotú hajtókar, elérhetőség az adatlapomon.
egy mezei csavarboltba kapsz , csak vidd el a régit és mutasd meg, am meg sűrű menetes és 30 as kulcs fogja , mert már én is vettem másikat
a főtengely kiváló állapotú, ( 10 ezret ment a moci) a hajtókar csapágya sérült.
Árat te mondj itt:
ms1964@freemail.hu
Hello a főtengelyt milyen árban van?
Most bontok egy Rotax 122-est, szinte még komplett, de szét van szedve, és a powert eladtam.
ide írj: ms1964@freemail.hu
Eladó egy rotax127 blokk darabokban új csapágyakkal új szimeringekkel,felújított olajszivattyúval és vízpumpával,festett és polírozott oldaldeklivel.
Igényesen elő van készítve az összerakásra.
Akit érdekel írjon emailban, msnen vagy hívjon telefonon.
Az árat megbeszéljük.
Érd:Msn/Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
Tel:06302265
808
Én 60-ért odaadom,de hibátlan,perfekt.(irányár)
Nekem van kitűnő 123-as!
Halli komplet rotax 122 es blokk kitunö allapotba és árba nincsen valakinek ? ? ?