Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MÓVÁRIDRZ
km-óra meghajtó meg van e ?
nekem van szívlámpám
Nem papiros vagyis 50.-esként volt használva a váz egyben eladó 8000ft a blokkról már levettem a hengert igy 50 000ft
Pontosan én sem tudom nem akarok hülyeséget írni de vannak itt sokan akik megtudják mondani hogyan is müködik mert most találkoztam ilyennel elöször!De az biztos hogy nagyon ment vele a moci
Hello! És ez a pneumatikus power hogy működik? Mert engem érdekelne csak azt nem tudom hogy működik...
S azt hogyan kell kivenni, és honnan?
Sziasztok!
Nincs valakinek tökéletesen működő RS 125 1997-es motorhoz lámpája? (Szív lámpás)
ha igen, akkor mennyiért?
Köszi
Rotax 123.-as hengerre való pneumatikus power szelep bowdennel eladó 10 000ft.Amal sem lenditökerék 12 000ft gyujtás alaplap 10 000ft.Müködö képes sérült motorról lettek levéve
Eladó!
1 pár Dunlop slick 165/5517 & 120/60R17
Csak egybe eladó külön-külön nem!

Ára:27.000Ft
3000-5000ft között van minden
csáó
milyen árúak az idomok?
Szia önindíttót 5 ezerért adok ha kell.
gabor8181@freemail.hu
üdv
http://www.mobilhegeszto.hupon...

ha eltört vagy elkopott és fémből van lehet érdeklődni, esztergáljuk is, borsod környékén a legjobb áron.
VAn akinél mindenféle jeladó-kapcsoló az "gomba".
ez olyan,mint az önítítóban a "bendix" :)
Mi az a fékgomba?
ezt így nemismerem...buta tanulatlan városi suttyó vagyok:) de biztosan van mert még csak a tükör -index és műszerfal ill lámpák hiányoznak róla:)
30 605 6883 ezen elérsz olcsón adok mindent amit csak tudok ...
kérdez meg egy aprilia szervizest aki keni vágja azt hogy mennyi a tűréshatár a hajtókar esetében jobbra balra... még könyvben is utánnanéz neked ha kell!
SZIASZTOK lenne pár alkatrész rs 125/2002 höz...az
idomok ára 3.500 ft per db
a blokk ára gyujtással karburátorral vagy nélküle kb 60-67 000 ft. jó főtengelylel és csapágyakkal sérült hengerrel de nagyobb dugóval javítható a helyzet a szerelőm szerint!
felnik tárcsákkal lánckerékkel vagy nélkülük! kb 45 000-55 000 ft
minden megvan hozzá a motorhoz kivéve első hátsó lámpa indexek tükrök és műszerfal!
elsővilla 13 000 ft
váz egyben 20 000 ft
külön pedig segédváz 5 000 aluvázrész17-20 000
az árakban megtudunk eygezni...hívj vagy írj emilre gabor8181@freemail.hu 30 605 6883
szükségem lenne egy kis infóra... a hajtókaron 2mm-t lötyög oldalra, 16000km-nél. mi a teendő vele?
valakinek esetleg ugyan ilyen jobbos idomja nincs eladó ? szép állapotu kellene,amit nemkell festeni,és matricázni
küldök fotót de csak este mert akkor leszek ujra gépnél most mennem kell....vagy lehet elugrok netkávézóba és már rakom is fel..
Üdv!
képet esetleg tudsz mutatni róla?
eladó rs 125 2002 es jó motorral...szerelő szétthúzta megnézte csapágyak jók-főtengeyl jó minden tuti benne kivéve a henger ami meg ycsak éppen aztmondta rá hogy megvan húzva de még jó...komplett motor vagy alkatrészek
blokk gyujtással 65 000 ft váz 20 000 segédidommal együtt vagy felesben segédváz 5000 aluváz 20000 egyben is 20 000..hátsóvilla banán lengő ...rugóval 20 000 ft stb hívj megegyezünk...
06 30 605 6883
mikre lenne szükséged pontosan?
szia sanyi papirjai vannak mármint magyar forgalomban van amotor?
mennyi lenne egyben?
nekem a váz és blokk kellene vázból csaka számos első fele érdekelne plusz blokk egyben gyujtással karbival..emilre is írhatsz
gabor8181@freemail.hu
köszi
Budapesten és közelében keresnék oldalidom csavarokat reális áron. Kb 5 db érdekelne. 2004-es púposra kellenének.