Van egy luk a vázad legalján ami szerintem gyárilag ilyen funkciót tölt be, abba esztergáltatsz egy tengelyt, és igényeid szerint csinálhatsz hozzá billenős vagy fix állványt, a billenős könnyebb és praktikusabb.
Figy minimális képzelő erő szükséges hozzá, nem szeretném szét offolni a topicot.
Az nem érdekel, mert az van. Tank melletti boritó idom kéne, ami a tank és a kormány között befödi a cuccot hogy, ne lehessen lelatni a foldre a tank mellet. Nem tudom mi a spéci neve, de remélem értitek.
sziasztok !
van pár aprilia af1 rs alatrészem!
(blok) rotax 123-as van 1 bontva meg van 1 felujitott blokom!
a felujitotba az öszes csapágy cserés volt 20 ezzer forintos hajtókar van bene!200 km-es!az öszes csapágyal együt!
a másikbaol mindenn eladó%!
ami a blokba van!
pl:váltó,kiegyenlitő tengej,tengejek blokfelek, lendkerék alaplap,hengerstet, gyári! 1 főtengee is van olcson!
stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok! A múlt héten, kaptam egy 2007 -es Rs-t és hiányoznak, ilyen-olyan kisebb idomok. Hogyan lehetne hozzáférni, jó áron! Esetleg, ha valaki tud valamit, megkérem irjon!
Köszi előre is!
maugy november 4. én megatag a cimedet és én 5-én feltetem még visza is irtam hogy másnap teszem!
nézt csak meg a válaszom!
mikor emgirtad a válaszba irtam is visaz hogy teszem fel másnep nem rá 1 hétre meg ijesmi!
te bontotad ki a csomagott?
mert kibontva érkezett visza
Figy minimális képzelő erő szükséges hozzá, nem szeretném szét offolni a topicot.